Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akşamları, yağmur

Yağmur Akşamları

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yağmur Akşamları

Yağmur Akşamları

Öykücülüğümüzün dönemeçlerinden birini oluşturan Selim İleri, Yağmur Akşamları adlı yeni öykü kitabıyla bir kez daha okurlarına kendi yazı evreninin kapılarını aralıyor Tüm yaşamların içinde biriken tortuların, tozun toprağın, ağırlığın arasından, bizleri hayata hapseden her şeyin içinden sıyrılıp gelen öyküler bunlar Yıllardır bir kenara bırakılan, iz bırakmadığı sanılıp unutulmuş hesapların apansız birer baskını Doğu''nun ve Batı''nın alet edildiği karanlık siyasetler ve bu siyasetler arasında yolunu arayan yapayalnız bireyler Yürek burkan hesaplaşmalar: Yağmur Akşamları
Birçok gece vardır ki, eve kendi kendime döndüm Hayata kendi kendime dönmeye çalışarak İnsanlara iyi şeyler yazmaya çalıştım, iyi sözler Kendi kendimeyken Kendi başıma bir şeyler yazmak ve yapmaktı hepsi, belki, bir gün, başkalarının acısını dile getirebilirim, yapraklar havuzda yansı, yemyeşil, solgun yeşil, çok özlenmiş uyku ölüm uykusu, ölüme götüren uyku
Günün, gündelik değerlerin değil, tüm günlerin yazarı Selim İleri''den gerçek edebiyat tutkunları için

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,74 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com