Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alman, ekmeği

Alman Ekmeği

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alman Ekmeği

Alman Ekmeği

Gece lambasını söndürüyorum Uyuyamıyorum hemen Oysa yorgunum Yıllar sonra Almanya’da geçen bir gece daha… Üç beş kilometre ötede, on yıl önce bir barakada yatmıştım ilk kez Karımı, çocuklarımı, yakınlarımı düşünmüştüm o gece Ama şimdi; Türkiye’yi düşünüyorum…

Daha çok Güneydoğu’nun ağalık sistemi, töre, topraksızlık, işsizlik yoksulluk, eğitimsizlik gibi sorunlarını işleyen Türkçe edebiyatın ustalarından Bekir Yıldız, Alman Ekmeği’nde Almanya’da çalışarak para kazanmak zorunda kalan Türk işçilerinin hayatlarını gözler önüne seriyor

Yıllar önce Almanya’da çalıştıktan sonra ülkesine dönmüş bir gurbetçinin gözünden anlatılıyor oradaki zorlu yaşam Kendi geçmişinin acı tatlı anılarıyla harmanladığı gözlemlerini bu kez bir işçi olarak değil bir “Alamancı”, bir gurbetçi olarak ülkesinden uzak insanların yaşam savaşlarını sunuyor okurlara

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,49 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com