Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gökyüzü, ilişkin, yazılar, yaşama

Gökyüzü Ve Yaşama İlişkin Yazılar

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

"Ne kötü bir yazgı biçilmiş insan türüne? Neden bunca yıkıcı doğanın üzerindeki etkisi ve bu kadar zor bu etkiyi olumlu eyleme dönüştürmesi?Ama "tehlike neredeyse, tehlikeden kurtaracak şey de orada olgunlaşır," diye yazmıştı Alman ozan Hölderlin Durumun ne kadar ciddi olduğu bilincinin hızla yayılması ve gezegenin yaralarını sarmak için verilen onca çaba bir umut doğuruyor Belki de günün birinde yok olmuş türler listesinde yer almaktan kurtaracak bütün bunlar biziBilim adamlarının yüzyıllardır süren çalışması sayesinde, dünyamız hakkında topladığımız bilgilerle aydınlanıyor yeryüzündeki yaşamın geleceği Galaksiler ve atomlar yazgımızı daha iyi anlamamızı ve belki de daha iyi yönetmemizi sağlıyor"-HR-(Tanıtım Bülteninden)

140x200

Ciltsiz

2 Hamur

Çevirmen : Olcay Kunal

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
17,59 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com