Rafet El Roman - Bir Damla Sevgi |
05-14-2009 | #1 |
ysnkrks
|
Rafet El Roman - Bir Damla Sevgiben nerde yanlış yaptım seviyorsundur sandım bir damla sevgi için sana yalvardım yakardım yanlış yaptım seviyorsundur sandım bir damla sevgi için sana yalvardım yakardım olmadııı umutlar bitti bir anda tükendi sonunda yoruldum bitiyormuş sevgiler aahh aldandım olmaz biliyorum artık sevemezsin eskisi gibi yine geçen her günümde kahroldum aahh harcandım çağırırsam geri gelirmi biten her şey eskisi gibi yaşanırmı? ben nerde yanlış yaptım seviyorsundur sandım bir damla sevgi için sana yalvardım yakardım(aahh) yanlış yaptım seviyorsundur sandım bir damla sevgi için sana yalvardım yakardım olmadıı çağırırsam geri gelirmi biten her şey eskisi gibi yaşanırmııı? ben nerde yanlış yaptım seviyorsundur sandım bir damla sevgi için sana yalvardım yakardım (aaahh) yanlış yaptım seviyorsundur sandım bir damla sevgi için sana yalvardım yakardım (oooff) yanlış yaptım seviyorsundur sandım bir damla sevgi için sana yalvardım yakardım (aaahh) yanlış yaptım seviyorsundur sandım bir damla sevgi için sana yalvardım yakardım olmadıı |
|