|
|
Konu Araçları |
abdullah, altındağ, ankara, bilgileri, ilköğretim, okulu, öğretmen |
Öğretmen Abdullah İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ Ankara |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Öğretmen Abdullah İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Öğretmen Abdullah İlköğretim Okulu Tanıtımı - Altındağ'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Öğretmen Abdullah İlköğretim Okulu Resimleri - Öğretmen Abdullah İlköğretim Okulu Hakkında Öğretmen Abdullah İlköğretim Okulu Ankara Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Öğretmen Abdullah İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Öğretmen Abdullah İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Öğretmen Abdullah İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Öğretmen Abdullah İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ALTINDAĞ Adı: ÖĞRETMEN ABDULLAH İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YILDIZTEPE MAHCELAL ESAT ARSEVEN CD 175SK NO:7 HASKÖY/ALTANK Telefon Numarası: 3123488843 Faks Numarası: 3123502582 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|