|
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, iscehisar, okulu, selçuklu |
Selçuklu İlköğretim Okulu Bilgileri İscehisar Afyonkarahisar |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Selçuklu İlköğretim Okulu Bilgileri İscehisar AfyonkarahisarSelçuklu İlköğretim Okulu Hakkında - Selçuklu İlköğretim Okulu Tanıtım - Selçuklu İlköğretim Okulu Resimleri - Selçuklu İlköğretim Okulu İletişim Selçuklu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, Selçuklu Mahallesindeki okul ihtiyacını karşılamak amacıyla 2001 yılında hizmete açılmıştır Okul bünyesinde 14 derslik, 1 laboratuvar ve 1 Bilgisayar laboratuvarı bulunmaktadır Okulumuzda derslik sistemi uygulanmaktadır 7 sınıf, 10 branş öğretmeniyle yoluna devam eden eğitim yuvamızda, 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 2 ücretli hizmetli ile hizmet sunulmaktadır 286 öğrencisi bulunmaktadırsınıflarımız 1-3 sınıflar tek şube diğer sınıflar çift şubedirSınıflardaki öğrenci sayımız 15-30 arasındadırOkulumuz normal eğitim yapılmaktadır Okul bahçesi, geleceğin çevrecİleri öğrencİlerimizle beraber ağaçlandırılmıştır Okulumuzda 1 futbol, 1 voleybol sahası, 2 masa tenisi ve 1 tenis kortu da öğrencİlerimizin kullanımına sunulmuştur Selçuklu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: İscehisar Okulun Telefonu: (0 272) 341 38 38 Okulun Faksı: (0 272) 341 38 38 Okulun Adresi: Selçuklu Mah Eski Karaağaçyolu Caddesi No:31/2 03750 Okulun Web Adresi: http://selcukluioomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 878591@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Selçuklu İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|