Geyik Duvar Yazıları |
08-02-2006 | #1 |
kara_gozlu
|
Geyik Duvar Yazıları*Çok yaratıcıyımdır, acayip sorun yaratırım *Aşkımızın suya düşeceğini bilseydim, balık olurdum *Her yıldız kaydığında bir insan ölürmüş, bizim Feriha teyze takunyası kaydığı için öldü *İnsanlığımı yitirdim, hükümsüzdür *Ne zaman inek görse kaçardı, çünkü ot kafalıydı *Adam olacak çocuk, çocukluk edipte büyümez *Aşk futbol topuna benzer, Tekmeyi yiyince her şey biter *İnsanları tanıdıkça, hayvanları daha çok seviyorum *Paranın ne önemi var, önemli olan miktarı *At binenin, ninem dedemindir *Ayağını yorganına göre uzat, yoksa üşütürsün *Tam öğrenmeye başlamıştımki, okul bitti *Bütün notlarım zayıf, napiiiim notlarım rejime girmişler *Eger intihar edersem, ölürüm yaaa *Fazla çikletlerinizi yola atın, arabalar çiğnesin *Gençliğim acı veriyordu, ameliyatla aldırdım *Dünya batıyor yüzmeyi öğrenin *Sırılsıklam aşık olmak için denize girmeli *Acele kopyaya öğretmen karışır *Aşkımızı lekeleme, çamaşır suları çok pahalı *Arabanızı fazla yıkamayın, üşütüp hasta olabilir *Üzümü ye, çekirdeğini de ye,sahibi gelince onu da yersin *Minimini bir kuş kondu pencereye,attım tavaya çok güzeldi *Sakla samanı, şimdi inekler gelir *Hayat, beynimizdeki bulmacayı doldurma çabasıdır *Geçenlerde bir taksi çevirdim, hala dönüyor *Sekiz dil bilen adamı öldürdü,toplu katliam suçundan yargılandı *Zengin insan geleceği, fakir insan ise bugünü düşünür *Kedi kullanamadigi programa, viruslu der *Damlaya damlaya kota dolar *Acele programa bug karisir *Dogru program debug istemez *Sifreni soyleme dostuna, o da soyler dostuna *Cracker'in hakkindan hacker gelir *Hack'e giden hacklenir *Vakitsiz kilitlenen bilgisayar resetlenir *Doom oynayani 9 labtan kovarlar *"yüz defa söyleme, bir defa örnek ol" *Lütfen Duvarları karalamayınız |
|