![]() |
Sol Yanım Acıyor Anne |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sol Yanım Acıyor AnneMerhaba anne, Yine ben geldim ![]() ![]() Annelerde babalar gibi merak eder mi bilmiyorum ama Ali "Okula gitmezsem annem çok kızar, merak eder" demişti de Onun için söylüyorum ![]() Geçen hafta öğretmen, Sağ elimde sarımsak, sol elimde soğan dedirte dedirte Öğretti sağımı solumu ![]() neresi olduğunu Şimdi iyi biliyorum anne ![]() şuram demiştim de Bir türlü söyleyememiştim ya acıyan yanımı anne Bak şimdi söylüyorum Şuram işte, Sol yanım çok acıyor anne ![]() gün ![]() Dün sabah annesi Ayşe'nin saçlarını örmüştü ![]() ![]() danteldi ![]() ![]() utanmadım ![]() ![]() ![]() anne ![]() ![]() Bugün bende saçım örülsün istedim ![]() ![]() istedim ![]() ![]() ![]() dedi ![]() ![]() ![]() giderken yine ağladım anne ![]() acıdı anne ![]() ![]() beyazlara renkli çamaşır katmadan yıkıyormuş" dedi ![]() ![]() Babam çamaşır yıkamasını bilmiyor mu anne? Uff babam, her gün domates peynir koyuyor beslenmeme ![]() pasta getiriyor ![]() ![]() Hava kararıyor, ben gideyim anne ![]() ![]() Duyarsa kızmaz ama çok üzülür biliyorum ![]() Kim bozuyor toprağını, Çiçeklerini kim koparıyor ![]() toprağına el sürdürme ![]() anne ![]() ![]() gelişimde aldığım topraklarını Şu kavanozda biriktirdim ![]() resmini yapıştırıp başucuma koydum ![]() ![]() ama anne Bazen de konuşuyorum onunla ![]() ![]() Ha unutmadan, Öğretmen yarın anneyi anlatan bir yazı yazacaksınız dedi ![]() babama yazdıracağım ![]() ![]() Ben seni hiç görmedim ki neyi, nasıl anlatacağım anne ![]() sol yanım acıyor anne ![]() ![]() ![]() Kağıda da böyle yazamam ya anne ![]() Ben gidiyorum anne, Toprağını öpeyim, sende rüyama gel beni öp ![]() Sen rüyama gelmeyince sol yanımın acısıyla uyanıyorum anne ![]() anne ![]() ![]() Anne çook ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|