Sezen Aksu - Ben Her Bahar Aşık Olurum Sarki Sözü - |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu - Ben Her Bahar Aşık Olurum Sarki Sözü -Sezen Aksu - Ben Her Bahar Aşık Olurum sarki sözü - Damarlarımda yine aşk var Gözlerim yine bir manalı Başladı güneşli yağmurlar Islandı umudumun saçları Kırılan dallar gibiyim Ben her baharsezen+aksu dirilirim Gizli bir kaynaktır içim Kendime bir yol bulurum Kırılan dallar gibiyim Ben her baharsezen+aksu dirilirim Gizli bir kaynaktır içim Kendime bir yol bulurum Ben her baharsezen+aksu aşık olurum Rüzgar olur yağmur olurum Filizlenir anılarda gururum Taşar içimden ruhum Ben her baharsezen+aksu aşık olurum Rüzgar olur yağmur olurum Filizlenir anılarda gururum Taşar içimden ruhum Söz: Aysel Gürel Müzik: Selmi Andak Damarlarımda yine aşk var Gözlerim yine bir manalı Başladı güneşli yağmurlar Islandı umudumun saçları Gönlümde sönen ateşin Küllerini savururum Kalbimdeki acelenin Peşinde ben kaybolurum Gönlümde sönen ateşin Küllerini savururum Kalbimdeki acelenin Peşinde ben kaybolurum Ben her baharsezen+aksu aşık olurum Rüzgar olur yağmur olurum Filizlenir anılarda gururum Taşar içimden ruhum Ben her baharsezen+aksu aşık olurum Rüzgar olur yağmur olurum Filizlenir anılarda gururum Taşar içimden ruhum |
|