|
|
Konu Araçları |
araç, ilköğretimokulu, kastamonu, kayaboğazı, kemal, uçar |
Kayaboğazı Kemal Ucar İlköğretimokulu Kastamonu Araç |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kayaboğazı Kemal Ucar İlköğretimokulu Kastamonu AraçKayaboğazı Kemal Ucar İlköğretimokulu Hakkında - Kayaboğazı Kemal Ucar İlköğretimokulu Tanıtım - Kayaboğazı Kemal Ucar İlköğretimokulu İletişim - Kayaboğazı Kemal Ucar İlköğretimokulu Resimleri Kastamonu Araç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kayaboğazı Kemal Ucar İlköğretimokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kayaboğazı Kemal Ucar İlköğretimokulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kayaboğazı Kemal Ucar İlköğretimokulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kayaboğazı Kemal Ucar İlköğretimokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstekdikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KASTAMONU / ARAÇ Adı: KAYABOĞAZI KEMAL UCAR İLKÖĞRETİMOKULU Adresi: KAYABOĞAZI KÖYÜ Telefon Numarası: 3663826435 Faks Numarası: 3663826435 E-mail Adresi: - Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|