Lucid İle İlgili Sorularım |
08-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lucid İle İlgili Sorularımarkadaşlar lucide başlamak istiyorum yanlız hiçbir yeteneğim yok psişik sorularım olacak 1ben bir taş alsam totem yapsam bunu tutarrken akşama kadar rüyadamıyım yoksa rüyadayım desem rüya gömesüğüm zaman farkedermiyim 2rüyaya girdim diyelim rüyada istediğim gibi nasıl konuşurum istediğimi nasıl elde ederim 3benim hayali gözümde canlandırm yeteneğim ve imajinasyon yeteneğim yok lucid rüyada bunlar olmadan rüyaları kontrol edermiyim şimdilik soru bu |
Lucid İle İlgili Sorularım |
08-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lucid İle İlgili SorularımKardeşim Sorularına Cevaplar Rüya Görmen İçin İlk Önce Beyinin Bir Takım Konu ,Düşünce, Abartırmış Fikirleri Baglantı Kurulurmuş Yani Çarışım Yapacak Fikirler (Örnek Olarak Çöl Diyince Aklına Ne Geliyor Amansız Parlayan Güneş Çöl=Güneş) İhtiyacıları VardırMazemeler Derken Psikojik EtkilerDüşüsel EtkilerVS vSİki Çeşit Rüya Oldugu Bilirsin Allah Tarafında Fikir Bulan ve Düşensel Etkiler Vs Yukarda Aktarılan Olaylar Bunlar Sonsuz Deniz Kadar Sayılabilir Lucid DYaşaman İçin Rüya Görmen Farkına Varman Gerekir(Tek Tek Açıklayalım) Rüya Hiç GörmüyorumNasıl Görecegim? Bu Konuda Telkinler Kullanılır Ama Bu Yönetem Yukardaki Anlatılanlar Karşılar Şimdi Yatmadan Önce Kesintisiz Hayal Kurman Gerekir Bir Film İzler Gibi Reklamsız Tv İzler gibi Olmalı Şaçma Saban Olabilir Sokak Yürü Ormana geç Vs Herşey Olur Birbiriyle Baglantılı Olmalı 5-10 DK Hayal Kur Telkin Bu Gece Rüya Görecegim Ben Nerdeyim Bu Gece Herşey Rüyalardan Yapılan Maddelerden Olacak Ben Nerdeyim Buraya Nasıl Geldim Hayal Kurma Herkes Olan Bir Kabiliyetdir Gün İçinde Kurma Yatarken Kur Gevşeme Ve Hayal Fikirler Gelecektir Dokunma / Ses / Görüntü Yavaş Yavaş İlerle Not: Telkinleri Gece Yatarken Saat Kur Sabaha Karşı Telkinle Uyu Rüyaların Kayıt Et veya Gün İçinde Hatırla Başarılar |
|