Çok Şiddetli Bir Şekilde Sevmesi İçin |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Şiddetli Bir Şekilde Sevmesi İçinYedirecek kadar yanyana gelebilse insanlar bu site de ne işleri var ))))))))) el afak ta geçen formül şudur yenecek bir yemek yada nesnenin üstüne okunacak üflenecek vede karşı tarafa yedirilecektir bu işlem yapılırsa karşı tarafın kendisini telef edecek kadar şiddetli ve büyük bir sevgi ile sever faydası tecrübe edilmiştir deniyor formül şudur: insan suresi 1-2 ayetler (semi an kelimesi 7 kere tekrar edilecek) Hel eta alel'insani hînum mined dehri lem yekun şey'em mezkura İnna halaknel'insane min nutfetin emşac, nebtelihi fece'alnahu semi'an semi'an semi'an semi'an semi'an semi'an semi'an basira |
06-27-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Şiddetli Bir Şekilde Sevmesi İçinmavikuş Nickli Üyeden Alıntı Gece gece güldürdün yaee arkadaşı ne alemde peki sana karşı bir hissiyatı yok değil miAllah yardımcın olsun walla canım dua ettim sewmesin die ya ne yalan sölim yedikten sonra bikere gözümün içine baktı bi garipti yada ben huylandım eğerki arkadaşı aşık olursa allahla kendisi arasında kalır bide ben tahmin edebilirim böle bişii benimkine asla söleyemez mazallah iyi şeyler olmaz allahım affetsin bidaha yapmam böle yemeli bişeyi |
06-27-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Şiddetli Bir Şekilde Sevmesi İçinEhli_İslam Nickli Üyeden Alıntı Hocam teşekkürler Semian kelimesinin tekrarlanmasının amacı nedir? Bazı kaynaklarda emsacin tekrarlanıyor karşı tarafın yapılan işlemi işitmesi için tekrarlanır aramızdaki tabir sizi duyması olarak geçer internet ortamındaki formüllerin bir kısmını insanlarla dalga geçmek için verenler var benim kaynağım var ayrıca aile içi huzur ve geçim olması için vefk başlıklı konumda da yine bu ayet geçer vede oradada semian kelimesi 7 kere yazılmaktadır |
06-27-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Şiddetli Bir Şekilde Sevmesi İçinkekremsi_kedi Nickli Üyeden Alıntı ben uyarımı yapayım da nefsine uyan karşındakini telef etmek için -tabiiki iyi niyet telef de olsa!!-yapan yapsınzaten aklını kullanan şimdiye kadar neyin ne olduğunu çözmüştürkonuyu aklamak için yeterince sorgulama yapıp konu da aklanır zatenne isebenim sorunum değil artıksöylenmesi gereken şeyleri söyledim burda niyet karşı tarafı telef etmek değil talibin sevgisini matlubun gönlüne koymaktır aklınızı kullanarak neyi çözdünüz merak ettim büyü olduğunu mu yoksa imam ı Gazzali hazretlerine ait olmadığınımı çözdünüz yoksa bir işe yaramayacağınımı çözdünüz cevapları açıkça verildiği halde kendi mantığınızın peşindesiniz bilginiz az sa bilginiz kadar yorum yapın vede iddia etmeyin |
06-27-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Şiddetli Bir Şekilde Sevmesi İçinHAVVASUL_ESRAR Nickli Üyeden Alıntı bu formülü aldığım kitabın yazarı en büyük islam alimlerinden imam ı Gazali hazretleridir ondan daha iyi biliyorsanız siz daha iyi bilirsiniz derim ayrıca bazı şeyleri gözünüzle görmemiş olmanız yanlış olduğu anlamına gelmez senin imam gazali ye iftira etmediğini nerden bileyim ben?? ben buna inanmıyorumyedirerek dua olmaz bunu bilirim sadecesen bana imam gazali nin hangi kitabında kaynağı nerdeyse lütfen atar mısınbu konuyu özellikle araştıracam ve bunu da çıkarıcam |
06-27-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Şiddetli Bir Şekilde Sevmesi İçinkekremsi_kedi Nickli Üyeden Alıntı büyünün tarifini bana anlatır mısınız havvasul esrar?? ben,yedirerek içirerek insanı etkileyerek sevgiden telef ederek olmadığına adım gibi eminimduayı Allaha edersin Allahtan istersin ellerini açıpgizli gizli bişeyler yedirerek yapmazsın bununefsinizi kandırmayın ben dua ediyorum ayet okuyorum bu büyü değil diyeya da siz kandırın kendinizi milleti dua diye kandırmayın barişahsen bana bunun yapılmasını istememherkes bi empati kursun,sevmediğiniz hatta nefret ettiğiniz bir kişi size böyle bişey yedirse ve bu size tutsa,ömür boyu bu şekilde nasıl yaşarsınız?? herkes kendini iyi huylu zannederama karşı taraf bunu böyle düşünmeyebilirbenim nefret ettiğim kişiliksiz birinin bunu bana yedireceğini düşünmek bile istemiyorumAllah böylelerinden korusun bu konunun büyü bölümüne açılmasını tekrar rica adiyorum bu formülü aldığım kitabın yazarı en büyük islam alimlerinden imam ı Gazali hazretleridir ondan daha iyi biliyorsanız siz daha iyi bilirsiniz derim ayrıca bazı şeyleri gözünüzle görmemiş olmanız yanlış olduğu anlamına gelmez |
06-27-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Şiddetli Bir Şekilde Sevmesi İçinbüyünün tarifini bana anlatır mısınız havvasul esrar?? ben,yedirerek içirerek insanı etkileyerek sevgiden telef ederek olmadığına adım gibi eminimduayı Allaha edersin Allahtan istersin ellerini açıpgizli gizli bişeyler yedirerek yapmazsın bununefsinizi kandırmayın ben dua ediyorum ayet okuyorum bu büyü değil diyeya da siz kandırın kendinizi milleti dua diye kandırmayın barişahsen bana bunun yapılmasını istememherkes bi empati kursun,sevmediğiniz hatta nefret ettiğiniz bir kişi size böyle bişey yedirse ve bu size tutsa,ömür boyu bu şekilde nasıl yaşarsınız?? herkes kendini iyi huylu zannederama karşı taraf bunu böyle düşünmeyebilirbenim nefret ettiğim kişiliksiz birinin bunu bana yedireceğini düşünmek bile istemiyorumAllah böylelerinden korusun bu konunun büyü bölümüne açılmasını tekrar rica adiyorum |
06-27-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Şiddetli Bir Şekilde Sevmesi İçinkekremsi_kedi Nickli Üyeden Alıntı bu konu neden dua bölümünde kibu dua değilbu büyüdürdua,hayırlıysa kabul olur ya da olsa bile karşıdakini sevgiden telef etmezbüyü hakkında bilgisi olmayan iyi niyetli insanları kötü yollara sürüklemeyinbüyü bölümüne konulsun rica ediyorumen azından bu büyüdür diyen insanlar yapar ya da yapmazdua zannedip de günaha girmezler en azındansaygılar burası sevgi ve muhabbet duaları bölümü büyü paylaşacak olursam büyü bölümüne açarım bu formül büyü değil |
06-27-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Şiddetli Bir Şekilde Sevmesi İçinshadow Nickli Üyeden Alıntı peki böylede siz neden insanlra ya vedud çektiriyordunuzşimdi formül değişti desenizeinsanalrın duygularıyla oynamayınızhiç bir zaman sizin bu verdiklerinizle kimse sevdiğini getiremezkimse cinleri durduramazsiz şimdi xray cihazından çıkan mor ışınlar bedenime girmesin bunun için formül bu diyorsunsence ne kadar akılcıl bumisalimi iyi düşününüz siz aklınızı x-ray radyo dalgaları mor ışınlar cinler astral le bayağı bir karıştırmışsınız birinin saçı dökülse sonunu mor ışınlardan x-ray dan astrala bağlayacaksınız iyice komik olmaya başladınız cinleri durdurmayla ne ilgisi varsa artık bu fomülün yine dönüp dolaşıp bağladınız |
06-27-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Şiddetli Bir Şekilde Sevmesi İçinHAVVASUL_ESRAR Nickli Üyeden Alıntı el afak ta geçen formül şudur yenecek bir yemek yada nesnenin üstüne okunacak üflenecek vede karşı tarafa yedirilecektir bu işlem yapılırsa karşı tarafın kendisini telef edecek kadar şiddetli ve büyük bir sevgi ile sever faydası tecrübe edilmiştir deniyor formül şudur: insan suresi 1-2 ayetler (semi an kelimesi 7 kere tekrar edilecek) Hel eta alel'insani hînum mined dehri lem yekun şey'em mezkura İnna halaknel'insane min nutfetin emşac, nebtelihi fece'alnahu semi'an semi'an semi'an semi'an semi'an semi'an semi'an basira peki böylede siz neden insanlra ya vedud çektiriyordunuzşimdi formül değişti desenizeinsanalrın duygularıyla oynamayınızhiç bir zaman sizin bu verdiklerinizle kimse sevdiğini getiremezkimse cinleri durduramazsiz şimdi xray cihazından çıkan mor ışınlar bedenime girmesin bunun için formül bu diyorsunsence ne kadar akılcıl bumisalimi iyi düşününüz |
06-27-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Şiddetli Bir Şekilde Sevmesi İçinaware Nickli Üyeden Alıntı elmelılı tevsirinde bu konuda hiçbirşey demiyor bu ayetlerle ilgili kafam karıştı şimdi kaynak nedir:ermm: ilk yazdığım kaynak adıydı kardeşim el afak elmalılı tefsiri adı üstünde tefsir -------------------- sorulara toptan yanıt veriyorum bu yemeyle ilgili bir formüldür uzaktaysa olmaz resmine okumak olmaz yedirme olacak belki resime veya saçına okunabilicek benzer formüller olabilir fakat bu formül değil başkasının niyetine kendiniz yemeyin olmaz |
06-27-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Şiddetli Bir Şekilde Sevmesi İçinel afak ta geçen formül şudur yenecek bir yemek yada nesnenin üstüne okunacak üflenecek vede karşı tarafa yedirilecektir bu işlem yapılırsa karşı tarafın kendisini telef edecek kadar şiddetli ve büyük bir sevgi ile sever faydası tecrübe edilmiştir deniyor formül şudur: insan suresi 1-2 ayetler (semi an kelimesi 7 kere tekrar edilecek) Hel eta alel'insani hînum mined dehri lem yekun şey'em mezkura İnna halaknel'insane min nutfetin emşac, nebtelihi fece'alnahu semi'an semi'an semi'an semi'an semi'an semi'an semi'an basira |
Cevap : Çok Şiddetli Bir Şekilde Sevmesi İçin |
12-07-2017 | #13 |
Bigalı
|
Cevap : Çok Şiddetli Bir Şekilde Sevmesi İçinBen tecrübe ettim 👍🏻 |
|