Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cevdet, görevler, kimdir, yaptığı, yılmaz, yılmazın

Cevdet Yılmaz Kimdir Cevdet Yılmazın Yaptığı Görevler

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cevdet Yılmaz Kimdir Cevdet Yılmazın Yaptığı Görevler

Cevdet Yılmaz Kimdir Cevdet Yılmazın yaptığı görevler

Cevdet Yılmaz, 1 Nisan 1967'de Bingöl'de doğdu Babasının adı Kemal, annesinin adı Fatma'dır Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü birincilikle bitirdi Yüksek lisansını ABD Denver Üniversitesi uluslararası ilişkilerde; doktorasını Bilkent Üniversitesi siyaset bilimi ve kamu yönetiminde tamamladı

Başbakanlık Devlet Plânlama Teşkilatı Müsteşarlığı'nda Planlama Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı Planlama Uzmanlığına atandı Devlet Plânlama Teşkilatı AB ile İlişkiler Genel Müdürlüğü görevini yürüttü

AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi İzleme ve Yönlendirme Komitesi Üyeliği, Ulusal Ajans, ATAUM ve Sümerhalı'da Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulundu

23 Dönem'de Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Üyesi ve Parlamentolararası Birlik (PAB) Türk Grubu Başkanı oldu

Devlet Bakanı
01 Mayıs 2009 günü Başbakan tarafından açıklanan yeni kabinede Devlet Bakanı olarak yer aldı

Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Yılmaz, evli ve iki çocuk babasıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com