...Sana Kırgın Olmak... |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
...Sana Kırgın Olmak...Sana kırgın olmak isterdim zaman zamanSana kırgın olmayı hakedecek kadar hukukum olmasını yani üstünde! "Unuttuğumu zannetme" diyemeyeceğin mesafelerde olmak isterdim sana; beni "unutma ihtimalinin" bile olmayacağı mesafelerde! Bilirim seversin beni; "Bilirim" sadece, çünkü öyle söylersin! Ama soluyamam Ama dokunamam, ama yaşayamam Bilirim, seversin beni; Odandaki lambanın açma anahtarına iliştirdiğin bir kartpostal gibi! Ben, güze bakan ağaçlar gibi, meyvelerimi dökmeye başlamışsam dibime Ve bende demeye başlamışsam ; "Bende unutmadım seni!" bir mevsimi tüketmiş demektir tarlalar; ekilmeden, dikilmeden , sulanmadan ve gübrelenmeden Halbuki kısır mevsimlere gebedir tüketilmiş her mevsim! Yıllar, kenarda bekler ; geceye doğru giden trenleri gözleyen çocuklar gibi Yollar dürmededir kendini! Ve hatıralar süprülmededir hafızalardan; "artık" paylaşılmayanlara yer açılsın diye Bilirim tabiki unutmadığını Unutmayışımdan bilirim bilirim , seversin hala beni; çünkü sevmekteyimdir bende hala Hala Hâlâdır işte, hala aradığımız delil! Sana kırgın olmak isterdim aslında |
|