Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duyuyor, düşüyorum, musun

(D)Üşüyorum... (D)Uyuyor Musun...

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

(D)Üşüyorum... (D)Uyuyor Musun...

Bu kaçıncı qün yokLuqunLa e$ oLduqum? Kaçıncı qece kimbiLir kanter içinde qeçirdiqim Kaçıncı yokoLu$ ,kaçıncı diriLi$

unuTacaktım

UnutmaLıydım ya beLki de!

OLMADI

U-NU-TA-MA-DIM!

Soquk duvarLara anLatıyorum $imdi seni, seSsizLiqe, qeceye Ve FECRE, qün aqarmadan Uyuyamadan AkLımda 1001 dü$ünceyLe,yine sana doyamadan

Seni anLatıyorumGözLerinin qüzeLLiqini, duru$unun asaLetini ve o qünü,qezdiqimiz yerLeri, mutLuLuqumuzu anLatıyorum,yüreqime vurduqun mühRünüVe daha nicesini hiSsediyoRmuSun?

(D) uyuyoRmusun?

Sen uykunun biLmem kaçıncı evResindeyken ben seni dü$ünmekten bitap (D)Ü$ÜYORUM! GözLerimin kankıRmızıLıqını qizLeyip de qeceden,cümLeLerimdeki hüzne batıp,içten içe bitiyoRum Hani hissedeRsin beLki diye kapıLarımı hep aCık tutuyoRum GeL diyoRum qeL Habersiz qeL,sebepsiz qeL,seSsiz ya da $ahLanarak

"GEL"

BekLiyorum

UMUDUN BİTTİGİ 1 YER YOK BENİM DÜNYAMDA!

Bütün kırıLmı$ daLLara raqmen, ufacık bir daLa tutunmu$ da bekLiyor aciZ ruhum Varsın acıLara qebe oLsun yüreqim, vaRsın siyahLara mesken oLsun bicareLiqim Ama tuttuqum daLı bırakamam, öLüme götüRse biLe umudum biLdiqim

1 sen vaRdın ya yüreqimde, yine 1 sen varsın ve HEP OLACAKSIN

Ya sen ya hiç diyemiyor qönüL ,YA SEN YA DA SEN

Sensizken, heR qecen qünüm qectiqiyLe kaLmıyor, 1 paRca qötürüyoR benden Ses edemiyoRum, kızamıyoRum, sövemiyoRum ya da savunamıyoRum kendimi fütuRsuzca

Hayatımın nasıLda yava$ yava$ cıkmaza sürükLendiqini izLiyorum sadece, çareSizce

Ama hala ufukta 1 qüne$ var,az 1 ı$ık Bu biLe yetiyoR nefes aLmama

eLindekiLerLe yetinmeyi biLmeLiymi$ ya insan öqrendim i$te

Susacaktım, suSmadı yüReqim

aqLıyorum $imdi,tükeniyoRum, ama bekLiyoRum

"GEL HADİ"

(D) Ü$ÜYORUM

(D) UYUYORMUSUN?

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com