Dön Gel Artık! |
10-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dön Gel Artık!Özgürlük "kendi kararlarımı kendim vereceğim" demek değil! Bil ki özgürlük İlahi kanuna uymaktır Özgürlük Yaradanın emri altına girmektir Dön gel de, özgürlüğün ne demek olduğunu öğren! Yaşadığın hayatın, gerçek aşkın, sevginin ve var oluşunun nedenini dön gel de öğren! Gel de Allah'sız bir hayatın ne kadar acı, elemli ve yaşanmaz olduğunu öğren! Gel de Allah'sız bir hayatın nelere mal olduğunu öğren! Gel, bırak artık o eğlenceleri, o şeytani oyunları, o sarhoşluğu, o kumarı, o pisliği! Bir sünger çek! Kendin için bir adım at artık! Gel de Allah'ın seni ne kadar çok sevdiğini, ne kadar değer verdiğini öğren Gel de onca günahlara, hatalara rağmen, sana açtığı bembeyaz sayfaya bak! Sana açtığı kapıya bak! Bak ta öğren Allah'ın sonsuz büyüklüğünü, yüceliğini, Bak ta o Rahmete, o Merhamete, o Büyüklüğe, o Sultana kul köle ol! Hayat sadece gecenin yarılarından sabaha kadar kızlı-erkekli beraber hayvanlar gibi birbirine karışıp dans etmek değildir! Hayat içip eğlenip, boyanıp-süslenip başkalarına kendini teşhir etmek değildir! Zaten buna hayat denmez! Dön gel artık! Bar köşelerinde, diskoteklerde depinip bir kenara sızıp duruncağına, Gel de Rabbini an, zikret, anlamaya çalış! Rabbin seni dünya müzesine bir sanat eseri olarak koydu Seni en üstün varlık olarak yarattı! Hayvanlardan üstün yarattığına rağmen, bir hayvan kadar olamadın!!! O bir hayvan ki geceleri Allah'ı zikreder, anar Ama Sen!!! Hadi Ey Allah'ın şah eseri! Dön gel artık! At bir adım! Yeter artık! Kendine bu kadar eziyet etmen yetmez mi?! Hiç mi kendine acıman yok?! Hiç mi kendine değer vermiyorsun?! Her sabah kuaföre gidip saçını, yüzünü boyayıp, manikür-pedikür yapıp kendine değer verdiğini mi sanıyorsun? Bırak artık o sünni güzelliği! Çıkar at artık o maskeyi! Kalk artık, güzel bir abdest al, Bütün kirleri yıka ve At bir adım Rabbine! Dön gel artık Bırak inadı da gel artık!!! |
|