|
|
Konu Araçları |
bilgisayarda, çerezlerinizi, geçmişinizi, internet, istediğiniz, kullanma, temizleme, yedekleme, yedekleyerek |
Çerezlerinizi Yedekleyerek İstediğiniz Bilgisayarda Kullanma | İnternet Geçmişinizi Temizleme ve Yedekleme |
07-25-2009 | #1 |
[KAPLAN]
|
Çerezlerinizi Yedekleyerek İstediğiniz Bilgisayarda Kullanma | İnternet Geçmişinizi Temizleme ve YedeklemeDaha önce hiç düşünmemiştim ancak ben cookilerim olmadan yaşayamam Evet doğru, ben onları seviyorum Bir websitesine gidip sürekli giriş yapmaktan, kullanıcı adımı ve şifremi girmekten nefret ediyorum Evet beyler ? Şimdi kim tüm bu işlemleri sizin yerinize cookilerinizin yapmasını ister Birçok siteye giriyorum ve cookilerim sayesinde hangi bilgisayar olursa olsun hepsinde çok hızlı gezinebiliyorum Bu cookileri yedeklemenin ne derece önemli olduğunu bir kez daha gösteriyor Cookie nedir ? Bir cookie, herhangi bir internet sitesinin ziyaret ettiğiniz girilen karakterleri sırasıyla tutan bir sistemdir Daha önce girmiş olduğunuz bir siteye giriş yaptığınızda, cookiler bunu anlar ve yapmanız gereken olağan işleri sizin yerinize yapar Örneğin, isim ve şifre girişi, alışveriş kart bilgileriniz ve fazlası Internet Explorer aracılığıyla cookileri nasıl depolarım?
Ayrıca bu bahsettiğim işlemler için Cookie monster isimli bir programda bulunmaktadırBu program çerezlerinizi depolamanızda ve silmenizde size kolaylık sağlayacaktır Aşağıda cookie master programını indirirken görmeniz muhtemel bir önizleme görüyorsunuz Notlar:
Çeviri: [KAPLAN] | BilgeNesilcom Kaynak: http://wwwtips4pccom/Computer_tips_and_tricks/backup_your_cookies_by_using_thehtm |
|