|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgisayarda, çerezlerinizi, geçmişinizi, internet, istediğiniz, kullanma, temizleme, yedekleme, yedekleyerek |
![]() |
Çerezlerinizi Yedekleyerek İstediğiniz Bilgisayarda Kullanma | İnternet Geçmişinizi Temizleme ve Yedekleme |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Çerezlerinizi Yedekleyerek İstediğiniz Bilgisayarda Kullanma | İnternet Geçmişinizi Temizleme ve YedeklemeDaha önce hiç düşünmemiştim ancak ben cookilerim olmadan yaşayamam ![]() ![]() ![]() ![]() Birçok siteye giriyorum ve cookilerim sayesinde hangi bilgisayar olursa olsun hepsinde çok hızlı gezinebiliyorum ![]() ![]() Cookie nedir ? Bir cookie, herhangi bir internet sitesinin ziyaret ettiğiniz girilen karakterleri sırasıyla tutan bir sistemdir ![]() Daha önce girmiş olduğunuz bir siteye giriş yaptığınızda, cookiler bunu anlar ve yapmanız gereken olağan işleri sizin yerinize yapar ![]() ![]() ![]() ![]() Internet Explorer aracılığıyla cookileri nasıl depolarım?
![]() ![]() Ayrıca bu bahsettiğim işlemler için Cookie monster isimli bir programda bulunmaktadır ![]() ![]() Aşağıda cookie master programını indirirken görmeniz muhtemel bir önizleme görüyorsunuz ![]() Notlar:
Çeviri: [KAPLAN] | BilgeNesil ![]() Kaynak: http://www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|