Sevmek... |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevmek...Sevmek sevmek ama sevdiğini dahi bilememek öyle bir sevgiki güneşin önünde erimek sevmek ama sevdiğini asla söylememek sevgide seveni değil sevdireni görebilmek! mecnun gibi kendine ben leylayım demek leylanın kanı akar diye doktora gidememek kan alınsa damarından leyla akar diye üzülmek sevgi otuz iki dişi birden bir anda söktürebilmek! üzülmek ama kendine değil hep leylaya üzülmek çöllerde yalnız ama ruhunda leyla ile gezinmek! bezenmek fakat elbise değil leylayla bezenmek bekada gezinmek onunla ebediyete dek süzülmek bir sevgiki bu sevgide kendini tamamen silmek sönmek ama suyla degil ateşlerle sönebilmek ! ateşler içerisinde halil ibrahim gibi dönebilmek öyle bir sevgi ki cebraili dahi arada görememek sevgi züleyha gibi sevdalanıp parmaklarını dilmek sevgisi için züleyhaya bakmayıp zindana girebilmek ! sevdim bakmam asla senden başkasına diyebilmek işte sevgi budur köle iken mısıra sultan olabilmek ! öyle bir sevgi ki zekeriya gibi testereyle bölünmek testereler altında bir kez dahi olsun ah diyememek ! ömrünün sonuna kadar rahat elbisesi giyememek en acısıda ölürken edeben seni seviyorum diyememek gülememek birdamlam, bu dünyada gülememek sevgi ne ağladığını nede güldüğünü dahi bilememek ızdıraplar içinde her gün ölmeyi isteyip ölememek en acısıda onun seni sevip sevmediğini bilememek !!!!! sevgi aşka varıp güllerin gülü gibi miraç edebilmek huzurda cemali seyrederken ümmeti çok sevebilmek!!!! inmek miraçtan ama ümmetine hediyeler getirebilmek !!!!!!!!!!!! giderken hakka kendini değil yine ümmetini götürübilmek !!!!!!!!!!! işte sevgi güzeller güzelinin uğruna binlerce kez ölmek! sevgi ölüme giderken ağlamak değil neşe ile gülebilmek ! dünya çekil aradan bitti işte mevlama gidiyorum diyebilmek !!!!! son söz sevmek,sevmek,sevmek,sevmek,sevmek,sevmek aLıntı |
|