Aşk Nefes Almaktan Arta Kalandır |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk Nefes Almaktan Arta KalandırAşk Nefes Almaktan Arta Kalandır ve şimdi senin adına sevgilim suretimde gezdirdiğin o gülü şah damarından kestim ne seyrek görünüyorum kanlar arasında değil mi ? gözlerinin vaadettiği huzur yok ! alnımda pankart gibi adın aynaya ezberden bakmamın anlamı yok ! sırf tetiği sen çek diye tertemiz ellerimi sana uzatıyorum sana teslimim taze gül yaprakları dökülüyor dilinden kurşun yerine pespembe tenim herkes bilir "aşk nefes almaktan arta kalandır" kalanla yetiniyorum tembihliyim bağışla! denizin geceye aşık olduğu kadar aşığım yıldızlara ve farkında değil yakamoz sabahlara dek ağladığıma yanımda olsaydın uzanırdım gölgenin yanına anlamak için her şeyi birbirine benzer rüyalar görürdüm kollarında gördüğüm her şeyi aşk sanarak nasıl hayaller yaratırdım yarına nasıl ? oysa, gözlerden uzak bir temmuz akşamında yalnızlığı küstürmüştük yatağımızda uykuların sonlarında hep aşk kıyısı yastığımızda düş tozları son akşamımızda yağan yağmur gelir hep aklıma hani sırılsıklam düştün ya yanıma dudaklarında tütün kokusu ne kadar kutsaldın sevdama ne kadar ? şimdi nerede bir gül koksa ya da bir şiir okunsa irkilirim sorsalar halimi nasılsın diye ? yağmurdan kalbi tutuşmuş leyla gibiyim leyla gibiyim Nebile Aydın |
|