Uzun Lafın Kısası Yokluğun Acı |
10-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Uzun Lafın Kısası Yokluğun AcıAdadığım Adaklar Dünlere UzunLafınKısasıYokluğunAcı Yarın Gözlerine Yazılmış Güzel Bir Şarkı Gibi Sensiz Dinlersem Bilki "Gözlerini" U n u t m a d ı m Ne Çok Direndim Oysa ; Cevabını Bilmek Sorunun Can Yakıcı Ağırlığını Hafifletmiyormuş Zaman Sadece Bir Süs Kolumda ~ Tutki Gece Yorulsa Düşürse Ruhum Bir Yıldız Kayarken Senmi Kayboluyorsun Benmi S ö y l e m e ! Volta Atıyorum İçimdeki Virajlarında Sadece Bir An Körkütük Sarhoş Olsam Kederimle Kontrolden Çıkar Gözyaşlarım Sende Paramparça Olurum Tutuyoum Tüm Yolları Gelmiyorsun Gitmiyorum Varlığına Deliyken / Yokluğuna Delir(e)memek Susuzluktan Dudakları Çatlamış Bir Ağıt Gibi Yakıyor Beynimi Tutki Alev Alsa Senli Bildiklerim Senmi Kül Olursun Benmi ! This image has been resized Click this bar to view the full image The original image is sized 800x632 Özlem Sadece Bir Kelime Adının Yanında Devrik Bir Cümleye Dönüşen Deki "Ö z l e m e" ! Özlemek Haram Aslı Yok Gördüğün Rüyanın Hükmü Yok Hadi Boşa Tek Celsede Senimi Benden Hangi Bakışa Dokundun Da Gülüşünü Saklamadın Bana ? Benimdi Sandım Kadife Bir Uykuda Büyütürken Huzurumu Sanmalarım Hangi Yabancı Söze Vuruldu Böylesine ? En Fazla Sensiz Gibi En Fazla Sensizlik Kadar Bu Ömrüm Küf Kokuyor Caddeler / Virajlarında Boğuluyorum Ağıtlar Kendi Kendini Yakıyor ! Kırılıp Dökülüyorum Yavaş Yavaş T o p l a m a ! Parmağımı Basıyorum Acımın En Kanayan Yerine Öfkem Alnının Ortasından Vuruyor Hayatı Avuçlarımdan Düşüyor ; "Y ü r e ğ i n" |
|