Sadece Hayat |
09-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sadece HayatSadece Hayat Bazı insanlar vardır Ama muhakkak yakından tanımanız gereken insanlardır bunlar Ne yazdıklarını okuyarak tanıyabilirsiniz aslında onları, ne de birilerinin söylemesi, tavsiye etmesi ile İşin ifginci bu insanları "tanıyor" olanlar bile her gördüklerinde yeni biri ite tanışmış gibi olurlar Anlattıkları ile doyarfar, bakış açıları ile dünyaları zenginleşir ve yanlarından her ayrıldıklarında kendilerini düşünür bulurlar "Acaba nasıl bunu düşündü?", "Bu konu hakkında nasıl böyle yorum yapabilecek kadar derin algılıyor olayları?" gibi sorular zihninde döner insanın ve hep kendilerini suçlarlar sonrasında "Ben neden bunu düşünemedim?" diye İşte Ahmet Korartan böyle tanınması gereken, karşısına geçip anlattıklarının can kulağı ile dinlenmesi gereken bir insan Sıkı sıkı sarılmak gereken, insanlığı yüzüne vuran insanlardan biri Ben de; onu tanıdığından beri yanından her ayrıldığımda "Neden onun gibi olamıyorum?" diye kendi kendine hayıflanan yukarıda anlattığım diğeri Bu kitap ise biz annelere, babaların bakış açısını sunuyor, hepimize bir ayna tutan, ışık veren bir rehber gibi "Ben anneyim ama aslında kimim?" sorusunu kendine soran tüm annelere yanıtı veriyor Pınar Reyhan AnneyizBiz Kurucusu ve Yayın Yönetmeni Hürriyet Gazetesi Yazarı Hürriyet Çocuk Gazetesi Yayın Yönetmeni Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10092012 13,20 TL |
|