|
|
Konu Araçları |
ceceli, eksik, mustafa, parçasının, sözleri |
Mustafa Ceceli Eksik Parçasının Sözleri - Mustafa Ceceli Eksik Sözleri Mustafa Ceceli |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Ceceli Eksik Parçasının Sözleri - Mustafa Ceceli Eksik Sözleri Mustafa CeceliMustafa Ceceli Eksik Parçasının Sözleri - Mustafa Ceceli Eksik sözleri Mustafa Ceceli Mustafa Ceceli Eksik Parçasının Sözleri - Mustafa Ceceli Eksik sözleri Mustafa Ceceli Mustafa Ceceli Eksik sözleri Mustafa Ceceli Elvan Günaydın eksik şarkı sözü Mustafa Ceceli : Omzumda başın eksik Yatagında kokun Tenimde tenin eksik Gelde bir dokun Gecelerden uykum eksik Yüzde tebessüm Elimde elin eksik Yaslı hep gözüm Elvan Günaydın : Omzumda basın eksik Yatağında kokun Tenimde tenin eksik gelde bir dokun Gecelerden uykum eksik Yüzde tebessüm Elimde elin eksik, Yaşlı hep gözüm, Mustafa Ceceli : Ne olur dön geri sevindirme elleri Bozdur mühürlü kara büyüleri Sensiz olmaz sensizlik anlatılmaz Hep eksik diyorum o bile az Elvan Günaydın : Omzumda başın eksik Yatağında kokun Tenimde tenin eksik Gelde bir dokun Gecelerden uykum eksik Yüzde tebessüm Elimde elin eksik Yaşlı hep gözüm, Mustafa Ceceli ; Ne olur dön geri sevindirme elleri Bozdur mühürlü kara büyüleri Sensiz olmaz Sensizlik anlatılmaz Hep eksik diyorum ya o bile az Mustafa Ceceli ve Elvan Günaydın: Ne olur dön geri sevindirme elleri Bozdur mühürlü kara büyüleri Sensiz olmaz sensizlik anlatılmaz Hep eksik diyorum ya o bile az Hani eksik diyorum ya o bile az söz ve bestesi Ravi İncigöz |
|