*'Sen ßenim Ötéki Yarımsın'' |
09-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
*'Sen ßenim Ötéki Yarımsın''*qöğSündeKi sıckLığa düŞür beNi <3 *Herkesi lanetliyorum! xD *Bir áşığıи иéfésiчim *KaRda Donmaq üZeReSn uYumaq TatLı qeLioR Sen "öLdüqünün" faRknda DeiLsn ' *'Sen ßenim öTéki Yarımsın'' *sana öLesiye deLicesine AŞIĞIM *ĐokunuŁmâmış ĐüşŁérim Vârdı ßénim Кimséyé §öyŁémédiqim Vé Кimsénin ßozmâsına Ĭzin Vérmédiqim ĐüşŁérim Vârdı Ĭçindé §én 0Łân Amâ §énin ßiŁé ßiŁmédiqin ĐokunuŁmâmış КirŁétiŁmémiş ßozuŁmâmış ĐüşŁérim Vârdı ßéni ßu Кâdâr MutŁu Єdén 0nŁârdı *ѕσηѕυzα dєк ѕαdєcє O *saHiPSiz RuH qaYBoLaN BeDeNiNi öZLeDİ *SeNSiZ öLü Bir RuHTaN iBaReTm SeNi aRıYoR BeDeNim *Tek diLeğim tek oLmak sana *iÇmdéki Séni öLdrMéyé cLstkca ^ dmarLarm kazınıyo ^ *ßenimSin ! eLLere söyLe ßiLinSin KadeR ßa$kaySa SiLinSin ! *bna yapLmşş ck kötü bi şakasın! << *qöremesemde kalbim seni ister <3 *ÇaréLér çarésiz Sén yokkén uzakLar ßir türLü ßirLéşmiyor ^^ ! *aRdıMDa ßiR yüReK yüKü RüzgaR Né zaMaN sévMéYé k0yuLsaM D0ğRuLuP ç0ğaLDı ayrıLıkLaR *sisLeri araLadım açıLan eLLerdenfısıLtıları dinLedim vazgeçme diyorlardı uzakLardandü$Lerimi unuttum gerçekLe konu$tumsensizdi orası sessizdi *|Yine dopdolu gözlerim sanki bilinmezin içindeyim ve Sen yine yine yine yoksun Boğazım düğümleniyor nefes alamıyor beynim ikilemdekalbim çelişkide Sus diyorum sus yüreğim suskalbim sus aklım sus beynim sus *Ben yeminLer ettim yine burdayım akLım kaLdı cok uzakLardayım ÖzLemek yetmez anLarmısın Sensiz anLamsızım! |
|