Al Hayalden İbaret Kalıntılarını… |
09-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Al Hayalden İbaret Kalıntılarını…saßahLarında güne$Ler geceLerinde güLücekLer oLmaSın ! ßen susuyorum ama acıLarım konu$uor yanLız hic ayrıLmadık SeninLe degiL ßir Sene, 1 gün ßiLe gitme ! qittim dié yüzünüz qüLmésin warLıım yétér huzursuzLua Yorulduqum Sen DeiLsin __ Kendi Y0k oLuşLarım 1qülümsemen bana yetİor!!O qülümsemen Beni sana a$ık edioR[qözleriim]sadece Seni qörüyor!![Kalbim]sadece sana atıyOr!! aL hayaLden ibaRet Kalıntılarını… !!Sénsis oLmaSs ßitanm!! Sevmek Belki Bir Ölüm Belkide Diriliş Belki Geçici Bir Heves Belkide Kalıcı Bir Duygu KãrãnLıkLãrdãym DèrinLèrdè Dü$Lèrindèyim RüyâLãrındâKorkuLårınDÃym KoRkunuMm ^^LânèttLiyim^^ CèhènnèmLiim Rµhsµzµm âmà öLümLüyüm YanLışa Gerek Yhok ! Zaten Bende aF Yhok ! aaaFin BiLir OğLuM Bize Tav oLan Çhok anLık zevkLré döNü$eN aşkLra iNaT ya$aSıN >> sevqLisiZ hayaT! İnanda GÖZLERN…ölümüne SEN! SEN! Sen! dÜsLeRimDe qaLL(plss) [çok uzaklarda]2 şEhİr 2 İnsAn 2 gÖzyAşıbİrlikTe AtAn 2 kAlp biZiMKisitEk hİs tEk hAyAL! qAlpimm HEpSEnLe AtIOqiii… Lades'M oL hiç çıkma akLımdan xD Sen Benim Nokta Koyamadığım Kelimemsin…x) sAnMaqii MUDluYummm… GözLerMm SeN SeN bKıor Bu aRa Bir "SeN" Istiyorum Icinde Sadece "BeN" oLan |
|