Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acılarına, başkalarının, üzülmelimiyiz

Başkalarının Acılarına Üzülmelimiyiz

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Başkalarının Acılarına Üzülmelimiyiz

Başkalarının acılarına üzülmelimiyiz

Beynimizi endişeden uzak tutmalıyız Beyin 'acaba'yı sevmez Evrene soru işareti şeklindeki düşünceler yayarsanız gerçekleşecek güzel olayları olumsuzlaştırabilirsiniz Hiç kimsenin acısı ile çok fazla empati yapmamak lazım Çok fazla empati benzer acıların size yapışmasına yol açar Endişeli bir beyin verimli olamaz Hedefe kitlenin! "Kesinlikle bunu yaşayacağım dediğiniz" anda bir beyin cerrahı olarak size garanti ediyorum ki; yapamayacağınız şey yoktur Öte yandan başarıya alışmış bir beyni de doyurmak gerekir Böyle bir beyin daha çok başarı ister

Beyin Cerrahı Doç Dr Cahide Topsakal beyni daha zinde ve verimli kılmak için neler yapılması gerektiğine dair sorularımızı yanıtladı:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com