01-21-2009
|
|
Equinox
|
Gazze İçin Hazırlanan 44 TIR Yarın Yola Çıkıyor
Gazze için hazırlanan 44 TIR yarın yola çıkıyor
Türk Kızılayı Gazze'ye 44 TIR dolusu insani yardım ulaştırmayı planlıyor TIR'ların Ankara, Mersin ve Hatay'dan konvoy ile bölgeye gideceği belirtildi Kızılay Genel Merkez'den yapılan açıklamada, Ankara'dan Gazze'ye gönderilecek yardım TIR'larının, yarın Türk Kızılay'ı Afet Operasyon Merkezi önünden törenle uğurlanacağı duyuruldu
Törene Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Türk Kızılay'ı Genel Başkanı Tekin Küçükali, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Acil Durum Yönetimi Genel Müdürü Hasan İpek katılacak
Öte yandan, "Gazze Ağlamasın" isimli yardım kampanyasına bir destek de milletvekillerinden geldi Daha önce maaşlarından kesilen bir miktar parayı Filistin'e gönderen milletvekilleri, bu kez de Filistin halkı için kan bağışında bulunacak TBMM şeref salonunda gerçekleştirilecek kan bağışı kampanyasına Meclis Başkanı Köksal Toptan da katılacak Kızılay Kan alma ekipleri de burada hazır bulunacak (CİHAN)
|