Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çıkıyor, gazze, hazırlanan, için, tir, yarın, yola

Gazze İçin Hazırlanan 44 TIR Yarın Yola Çıkıyor

Eski 01-21-2009   #1
Equinox

Gazze İçin Hazırlanan 44 TIR Yarın Yola Çıkıyor

Gazze için hazırlanan 44 TIR yarın yola çıkıyor

Türk Kızılayı Gazze'ye 44 TIR dolusu insani yardım ulaştırmayı planlıyor TIR'ların Ankara, Mersin ve Hatay'dan konvoy ile bölgeye gideceği belirtildi Kızılay Genel Merkez'den yapılan açıklamada, Ankara'dan Gazze'ye gönderilecek yardım TIR'larının, yarın Türk Kızılay'ı Afet Operasyon Merkezi önünden törenle uğurlanacağı duyuruldu

Törene Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Türk Kızılay'ı Genel Başkanı Tekin Küçükali, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Acil Durum Yönetimi Genel Müdürü Hasan İpek katılacak

Öte yandan, "Gazze Ağlamasın" isimli yardım kampanyasına bir destek de milletvekillerinden geldi Daha önce maaşlarından kesilen bir miktar parayı Filistin'e gönderen milletvekilleri, bu kez de Filistin halkı için kan bağışında bulunacak TBMM şeref salonunda gerçekleştirilecek kan bağışı kampanyasına Meclis Başkanı Köksal Toptan da katılacak Kızılay Kan alma ekipleri de burada hazır bulunacak (CİHAN)

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com