Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamalıydım

Anlamalıydım.!

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anlamalıydım.!

Anlamalıydım ben üzüldüğümde kılını kıpırdatmadan, sadece işin düştüğünde aramandan

Naber, Nasılsın Lafının arkasına Bir görüşelim mi? ekleyememenden, anlamalıydım sevgisizliğini

Ben seni görmek için sınırları zorlarken senin umursamamandan alaycı konuşmalarından ya da senden vazgeçerim diye korkup

Önüme bir parça yem atmandan anlamalıydım Ben hayatta hiç k,mseye bu kadar sabırlı mülayim davranmamıştım oysaki

Severdim özgürlüğümü asi olmayı, bir bardak suda fırtınalar koparmayı, kimseye hesap vermemeyi Bir bunlarıı severdim birde

Seni Sevdim

Sevgilin değil sevdiğin olmayı istedim

İlk defa biri benden hesap sorsun istedim, bir açıklama beklesin

Bu biraz açık değil mi ya da Hayır bir yere gitmiyorsun, evde oturuyorsun dan başka bir şeydi bu

Beni sorgula, duygularımı sorgula istedim olmadı

Ne kadar da kolaydım senin için, ne kadar da zahmetsiz

Tabiki, bocalardın, eminim düzgün insan olduğumdan hayatında hiç karşına çıkmamış kadar düzgün,

Emindin seni çok sevdiğimden ve düşündüğümden

Öyle olmasaydı her probleminde ilk beni arar mıydın?

Nedenleri, niyeleri merak etmedim hiç inan etmedim

ßu kadar sevgisizliğinde seni nasıl bu kadar sevdim, onu merak ettim benim için ne düşündüğünü

ßeni nasıl gördüğünü sendeki beni merak ettim Artık hayal kurmuyorum, geçmişe bu kadar bağlı olamamın sebebi:

O zaman mutlu olmam bunu biliyorum

Şimdi tekrar başlasak da, yalnızlığı paylaşsak da sana gönlümü açabilir gözüm kapalı güvenebilir miyim sanıyorsun?

Şimdi artık tek başınayım Hiç değilse hakkını veriyorum yalnızlığın iki kişilik kocaman bir boşluktansa sensizliği ve yalnızlığı yeğlerim

Artık kendimi görmemek için aynalara bakmıyorum, üşürüm diye kazağını giymiyorum

Ağlarım diye türkü söylemiyorum Belki de sen haklısın Artık ben bile kendimi Sevmiyorum!!!

Sen bilemezsin beni

Biçare olup peşinden koşarak ''Beni Affet! diyeceğimi düşündün Ve beni bekliyordun şu herkesin geldiği ama benim olamadığım küçük evinizin merdivenlerinde

Yollarımı gözlüyor gelecek diyordun

YANILDIN!

Hatayı yapan ihanetin bedeline mahkumdur izin vermiyorum sana Hak etmiyorsun beni yasakladım kendimi sana Ve sen yine bekleyeceksin belki bir umut diye

Yine Gelmeyeceğim!

Ağrılarla kalsam da sonuç ortada seni düşünmüyorum artık ve bu yazdığım son mektubum

Belki yine duygularına esir olup telefona sarılacaksın ,Beni arayacaksın Hayır!

Sakın yapma Düşünmüyorum ve düşünmekte istemiyorum ihanetini

Affetmeyi denedim inan Ama olmadı yalanlar içinde garip bir sevda! Ağla şimdi haline

Ne kadar kırgınsan bana eskilerin yaşanmışlığı hatırına özür dilerim senden

Uzun uzun yazardım sana Şimdi bir kaç cümleyi bile zor toparlıyorum

Senin de aynı fikirde olmanı, beni ve duygularımı anlayıp artık düşüncelerimden çıkmanı istiyorum

BİZ diye birşey olmamalı artık Sedece yolları ayrılan iki yürek

İstemiyorum seni

İsteklerimi de erteledim yarınları olmayan günlerime

Hayat kazanışmış bir zafer gibi görünüyor insanlara O zaferde kaybeden benim Seni istemekle beraber imkansızı kabullenmeye çalıştım

Yalanların sahteliğine kandım

Ve bu yüzden seni isteklerimden çıkardım Ulaşamadım sana Kayıp şehirlerin diyarına sürükledin beni Yaram sızladı kanıyor!

İstemiyorum seni unutuyorum yavaş yavaş geçirdiğimiz o sahte güzellikteki günleri

Eski anılardan bahsetmek istemiyorum

Zaten şu an halimi tahmin edip yüreğimdeki cümleleri susturup mantığım doğrultusunda kalemime yön veriyorum

Artık bitirmeliyim Son bir isteğim senden! Lütfen Düşüncelerime Bir Damla Yaş olup Düşme!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com