Japon |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
JaponJapon, "Gostereyim Bana bir telefon numarasini soyle, cevireyim Barmen numarayi soyledikten sonra, Japon yine avucunun icini tuslayip elini kulagina getirir Biraz bekledikten sonra elini barmene uzatir "Konusabilirsin der Barmen Japon un elini kulagina getirerek "Alo? sesi duyar sonra "Joe? Sen misin? Ya inanmiyacaksin ama su anda seninle bir Japon un elinden konusuyorum Hayir sarhos filan degilim Neyse sonra anlatirim Haydi hoscakal deyip Japon un elini birakir Hayretler icinde, - "Harika bir sey bu! Pahali midir? Japon, "Biraz ama deger der sonra ickisini ismarlar Ama ickisini yudumlarken birden bire dikiliverip "Afedersin tuvalet ne tarafta? sorar Barmen yolunu gosterir Japon kalkip gosterilen kapidan girer 5 dakika gecer ama Japon donmez 10 dakika gecer Barmen merak etmeye baslar 20 dakika gectikten sonra barmen "Basina kotu bir sey mi geldi diyerek tuvalete girer ve Japon u yerde gorur Pantalonu dizlere kadar indirilmis secdeye durur gibi yere egiliyor Kicinda bir rulo tuvalet kagidi var Barmen: "Aman Tanrim! Sana ne oldu boyle? Saldiriya mi ugradin? Yaralandin mi? Japon: "Hayir Ben iyiyim Japonyadan uzun bir faks aliyorum, o kadar |
|