Mademki Gittin Dinle O Zaman |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mademki Gittin Dinle O ZamanMadem ki yüreğinin sesini dinleyip gittin, o zaman özgürsün sevgilim Söz! zerre kadar kızmam sanaKaderimden arta kalan yarım yürekle ağlarım sanaİsyanlarımı şehrine gönderirim seninde içini yaksın diyeSonra bir kartpostal olurum belirsiz adresinde, arada bir uğrarım sanaPostacı da yanlış adrese göndericek değil yaMademki yüreğinin sesini dinleyip terk ettin benio zaman git kal olduğun yerdeBaşkasının olamam ben Malum yüzde yüz seninim benMademki yüreğinin sesini dinledin, o zaman birazda beni dinleSen istesende, istemesende ben o yürekte ebedi misafirim Öleceğin güne kadar ben hep orda olucamBelki diken olup acıtacağım seni, yada bir şarkı dinlediğinde gözyaşın ,ama ne olursa olsun bir ben olacağım yüreğinde silip atamadığınYıllar geçicek sen yüreğinden gelen sesi merak ediceksin Evleniceksin çocuğun olacak ama o sesin kimin olduğunu hep merak ediceksin Sorgulayacaksın kendini Ve ses hep senin içinde bir çığlık olacak ,taki bir ölüm gelipte, bir can alana kadarSen yaşadıkça, bende ayakta durdukça, ben senin içindeki ses olacağımÇünkü ben senin sessiz çığlığın, umutsuz bir şehrin kız kuleside bekleyen aşığıyım BEN HALA SENİN AŞIĞINIM |
|