Hadi Gül Vermeye |
11-29-2006 | #1 |
sevdalibulut
|
Hadi Gül VermeyeFORUMDAKİ ARKADAŞLARINIZA GÜL VERMEYE NE DERSİNİZ SADECE 3 HAKKINIZ VAR AMA BEN GÖNDERİYORUM KAR ÇİÇEĞİ SAWMAN MATE UMARIM KABUL OLUR grinmnnn |
11-29-2006 | #2 |
bessraa
|
ama böle olmass ki yaahhhhh bunu yaparsak ayrımcılık olur o zman bn sölüom bnde sn harici tüm üyelere gül yolluom sn böle ayrımcılık yaparsan bnde bölee yaparım grinmnnn kkkkkkkkkkkkkkk |
11-29-2006 | #3 |
sevdalibulut
|
bak şimdi çok üzüldüm bana neden göndermedin yaabeee rofl ben sana ayırımcılık yap demiyorum ki istediğine gönder ayrıca istemezsen bu konuya katılmayabilirsinde ayrıca baktımda bende sana gül göndermemişim zaten sarsastic |
11-30-2006 | #4 | |
bessraa
|
Alıntı:
konuya ister iyi yönde ister kötü yönde katılırım bu sni ilgilendirmesspunish kndi dşüncemi sölerim sölemem karışamassın bn bu konuyu ayrımcılık olarak gördüm we hala görüyorum |
|
11-30-2006 | #5 |
*scotland*
|
HLLLLLLLL kankı :D:D acık oturum odası acmak lasım bu konu ıcın : )) bende butun forum katılanlarına BIR DEMET deve DİKENİ :M )) |
11-30-2006 | #6 | |
bessraa
|
Alıntı:
sewdalibulut harici başta kankim scot olmak üzere herkese dünyadaki en güsselll çiçekler gitsinnn |
|
11-30-2006 | #7 |
*scotland*
|
TŞKKKKkk, TÜRKIYE HER NEREDE YASNIOR VE YASATILIORSA ::D her kese gıtsın bısılerR |
12-03-2006 | #10 |
J_TERRY
|
yosun ne kedi kesene (dikkat ette batmasın kanka) bıde ken dıme olun bari
12-04-2006 | #11 |
jantii
|
bessraa hariç herkese gül dağıtıyorum beleşşşş bessra ya nedenmi yok o da bir kişiyi ayırıp diğerlerine vermişde ondan ee naaparsın etme bulma dünyası :) |
|