Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adıyaman, besni, cumhuriyet, ilköğretim, okulu

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Besni Adıyaman

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Besni Adıyaman

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında -Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

VİZYONUMUZ

Eğitim - öğretimde yüksek kaliteyi hedefleyen mesleğinde tam donanımlı, çağdaş, katılımcı, birey olabilen, Atatürk ilkelerine bağlı gençler yetiştirmek istiyoruz

Öğretmen, öğrenci ve velilerin mutluluğunu önemseyen bir okul olmak istiyoruz

İstiyoruz ki

Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin

İstiyoruz ki

Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin

İstiyoruz ki

Okulumuzda, hem öğretenler hem öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın

İstiyoruz ki

Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın

İstiyoruz ki

Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın
MİSYONUMUZ

Çağdaş ve gelişen Türkiye'ye yetiştirildikleri alanda hizmet edebilecek üstün nitelikli elemanlar yetiştirebilmek için varız

İnanıyoruz ki

Öğrencilerin gülümsemeyi öğrenmesi ilk önceliktir

İnanıyoruz ki

Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur

İnanıyoruz ki

Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz

İnanıyoruz ki

Biz, hepimiz öğrencilerin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız

Farkındayız ki

Biz farklıyız Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Adıyaman Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Dumlupinar MahBalcilar Sokak Besni / Adiyaman

Telefon Numarası: 4163181246

E-mail Adresi: 530649@mailmebk12tr

Web Adresi: http://okulwebmebgovtr/02/02/530649/

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com