|
|
Konu Araçları |
altınova, antalya, esen, ilköğretim, merkez, okulu |
Altınova Esen İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Altınova Esen İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Altınova Esen İlköğretim Okulu Hakkında - Altınova Esen İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Altınova Esen İlköğretim Okulu Bilgileri Altınova Esen İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Altınova Esen İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Altınova Esen İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Altınova Esen İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Altınova Esen İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: ALTINOVA ESEN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ALTİNOVA MENDERES MAH OKUL SOK NO:06 07170 ANTALYA Telefon Numarası: 2423400272 Faks Numarası: 2423400272 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|