|
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, dağeymiri, ilköğretim, köyü, merkez, okulu |
Dağeymiri Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dağeymiri Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Dağeymiri Köyü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Dağeymiri Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Dağeymiri Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Dağeymiri Köyü İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dağeymiri Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dağeymiri Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dağeymiri Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Dağeymiri Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: DAĞEYMİRİ KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DAĞEYMİRİ KÖYÜ Telefon Numarası: 2562481337 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|