|
|
Konu Araçları |
ali, cebesoy, fuat, ilköğretim, izmir, konak, okulu |
Ali Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu Konak İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ali Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu Konak İzmirAli Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu Hakkında - Ali Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Ali Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu Resimleri - Ali Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu İletişim Ali Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Alı Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu İzmir Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Alı Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Alı Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Alı Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Alı Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Ali Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (0232) 4333021 Okulun Faksı: Okulun Adresi: 3663 SkNo:1 Yıkıkkemer Okulun Web Adresi: alifuatcebesoyioomebk12tr Okulun E-Posta Adresi: kafcebesoyioo@mynetcom Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ali Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|