Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eylül, ilköğretim, izmir, kemalpaşa, okulu

Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir

Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Hakkında - Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Tanıtım - Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - Sekiz Eylül İlköğretim Okulu İletişim

Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1976 yılında İlçe İlköğretim Müdürü İbrahim KESKİN'in teşebbüsleriyle yapılmasına karar verilmiş ve okulun yapılabilmesi için tapulu müsait bir arsa bulunamadığından ilçe mezarlığından 2000 metrekare yer istimlak edilerek aynı yıl 300 metrekarelik alana iki katlı 7 derslik olarak, okulun yapımına başlanmıştır 15 ekim 1997 tarihinde okulun yapımı tamamlanarak kati kabulü yapılmıştır

Okulumuz 3 kasım 1997 tarihinde seçim yasakları nedeniyle kendi çapında sade bir törenle eğitim ve öğretime açılmıştır Okulun açıldığı zamanda okul çevresinde ikamet eden ve merkez Cumhuriyet ilkokuluna devam eden 112 erkek 80 kız olmak üzere toplam 192 öğrenci okulumuza kaydırılarak öğretime başlanmıştır

Okulun ilk personeli Müdür yetkili öğretmen Mehmet YÜZÜGÜLDÜ idaresi altında 1-Cafer EROĞLU ,2-Nizamettin ERDOĞAN,3-Ali BEŞENK, 4-Nurettin TAŞAN, 5-Sabiha DOĞAN,6-Cemile POLAT?tan teşekkül eden öğretmenlerden oluşmuştur

Okulumuz şu anda Müdür,2 müdür yardımcısı,52 öğretmen ve1260 öğrencisi ile 19 derslikli yeni binasında (sabahçı ve öğlenci guruplar olarak

Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa
Okulun Telefonu: 232 878 12 10
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://wwwkemalpasasekizeylulmebk1 2tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com