Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayaydın, aydın, hürmüs, ilköğretim, incirliova, okulu

Hürmüs Ayaydın İlköğretim Okulu İncirliova Aydın

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hürmüs Ayaydın İlköğretim Okulu İncirliova Aydın

Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Hürmüs Ayaydın İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın İncirliova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hürmüs Ayaydın İlköğretim Okulu Resimleri - Hürmüs Ayaydın İlköğretim Okulu Hakkında

HÜRMÜS AYAYDIN İLKÖĞRETİM OKULU

Okulumuz 14 Eylül 1990 tarihinde Hürmüs Ayaydın Ortaokulu olarak eğitim-öğretime başlamış olup,1997-1998 Eğitim Öğretim yılında İlköğretim Okuluna dönüşmüştür

Okulumuz, İlçemiz Atatürk Mahallesinde 6571 m2lik arsa üzerine yapılmış olup,arsası Hürmüs Ayaydının hayırsever çocukları tarafından bağışlanmış ve adını da buradan almıştır Okulumuz 14 derslik,1 Fen Laboratuvarı ve 16 Bilgisayarlı Bilgi Teknoloji Sınıfı ,1Kütüphane ile hizmet vermektedirDerslik yetersizliği nedeniyle 2000 yılında temeli atılan ve su basman seviyesi tamamlanan ek inşaatımızın 2005 yılında tamamlanmasıyla derslik sayımız 14e çıkmıştır

Okulumuz; 2006-2007 Eğitim Öğretim yılı faaliyetlerini 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı,7 sınıf Öğretmeni,8 Branş Öğretmeni , 1 sözleşmeli öğretmen ve 1 hizmetli ve 386 öğrencisiyle gerçekleştirmektedir

Okulumuzun kuruluşundan bu güne kadar il ve ilçe çapında düzenlenen sportif ve kültürel faaliyetlere ve yarışmalara katılmış olup,1991-1992 eğitim öğretim yılında Basketbolda Yıldızlar İl ikinciliği, 2001-2002 eğitim öğretim yılında Futbolda Yıldızlar il ikinciliği başarılarını elde etmiştir Son olarak İncirliova da bir ilki gerçekleştirerek Yıldızlar Sahne Düzenlemeli Halk Oyunları yarışmalarında; 2003-2004 Eğitim Öğretim yılında, Önce il birinciliğini, ardından Afyonda yapılan bölge yarışmalarında da Bölge birinciliğini kazanarak, Bursada yapılan Türkiye finallerinde, Türkiye beşinciliğini elde etmiştir2005-2006 yılı Valilik Kupası Halk oyunları yarışmasında da küçükler sahne düzenlemeli ve küçükler geleneksel kategorilerinde il birinciliği kazanarak 15-16/04/2006 tarihinde Uşak ilinde yapılacak olan bölge yarışmasında ilimizi temsil etmiş,27/05/2006 tarihinde Giresun İlinde yapılan Halk Oyunları Küçükler Geleneksel Türkiye Final Yarışmalarına Aydın İlini temsil eden tek ekip olarak katılmış ve Türkiye 2 si , 07/06/2007 tarihinde Kastamonu'da yapılan Türkiye Finallerinde Türkiye 3sü olmuştur

Hürmüs Ayaydın İlköğretim Okulu Aydın İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hürmüs Ayaydın İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hürmüs Ayaydın İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hürmüs Ayaydın İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hürmüs Ayaydın İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: HÜRMÜS AYAYDIN İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Atatürk Mah Kıbrıs Cd incirliova Aydin

Telefon Numarası: 2565851284

Faks Numarası: 2565852556

E-mail Adresi : Bilgi Yok

Web Adresi:Hürmüs Ayaydın İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com