|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, bölge, hikmet, ilköğretim, okulu, polatlı, uluğbay, yatılı |
Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri Polatlı Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri Polatlı AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Polatlı'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtımı - Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında OKULUMUZ Okulun Tarihçesi: Okulumuz 1999 yılında yapılmış olup, 1999-2000 Eğitim öğretim yılında eğitim öğretime açılmıştır 2011-2012 eğitim öğretim yılına kadar yatılı bölge ilköğretim okulu olarak faaliyet vermiş olup, bu yıl yatılı bölümü kapatılarak ilköğretim okulu olarak eğitim öğretime devam etmektedir Okulun Adı: : Okulumuz adını 1997-1999 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı yapmış olan Hikmet Uluğbay'dan almıştır Hikmet Uluğbay hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın Fiziksel Özellikleri: Okulumuz bodrum katı, Zemin kat ve 1kat üzere 3 kattan oluşmaktadır Bodrum katı soğuk havalarda Beden eğitimi derslerinin işlenmesi ve sosyal aktivite çalışmalarının folklor vs yapılmasına uygun yapılmış olup, WC'ler duşa kabinler mevcuttur Zemin Katta 1 Müdür odası, 3 müdür yardımcısı odası, 5 derslik, 2 memur odası, spor odası, araç gereç odası, revir, Teknoloji Tasarım Sınıfı, rehberlik servisi, Çok amaçlı Seminer odası, Anasınıfı, öğretmenler odası, kantin ve öğretmen WC'lerinden oluşmaktadır 1Katta 1 Fen ve Tekolnoji Laboratuarı , 1 Bilişim Teknolojileri sınıfı, 1 Akıllı Sınıf, Kütüphane, 1 Müzik dersliği, 2 İngilizce Dersliği, 2 Tükçe Dersliği, 1 Din Kültürü Dersliği, 1 Matematik Dersliği, 1 Derslik, 1 Sosyal Bilgiler Dersliği, 1 Görsel Sanatlar Dersliği ve öğrenci WC' lerinden oluşmaktadır [ Misyonumuz-Vizyonumuz ] HİKMET ULUĞBAY İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek HİKMET ULUĞBAYİLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / POLATLI Adı: HİKMET ULUĞBAY YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: Şabanözü Köyü Telefon Numarası: 3126283323 Faks Numarası: 3126283324 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - POLATLI - Hikmet Uluğbay İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|