Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, bilgileri, bölge, hikmet, ilköğretim, okulu, polatlı, uluğbay, yatılı

Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri Polatlı Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri Polatlı Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Polatlı'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtımı - Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında

OKULUMUZ

Okulun Tarihçesi: Okulumuz 1999 yılında yapılmış olup, 1999-2000 Eğitim öğretim yılında eğitim öğretime açılmıştır 2011-2012 eğitim öğretim yılına kadar yatılı bölge ilköğretim okulu olarak faaliyet vermiş olup, bu yıl yatılı bölümü kapatılarak ilköğretim okulu olarak eğitim öğretime devam etmektedir

Okulun Adı: : Okulumuz adını 1997-1999 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı yapmış olan Hikmet Uluğbay'dan almıştır Hikmet Uluğbay hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın

Fiziksel Özellikleri: Okulumuz bodrum katı, Zemin kat ve 1kat üzere 3 kattan oluşmaktadır

Bodrum katı soğuk havalarda Beden eğitimi derslerinin işlenmesi ve sosyal aktivite çalışmalarının folklor vs yapılmasına uygun yapılmış olup, WC'ler duşa kabinler mevcuttur

Zemin Katta 1 Müdür odası, 3 müdür yardımcısı odası, 5 derslik, 2 memur odası, spor odası, araç gereç odası, revir, Teknoloji Tasarım Sınıfı, rehberlik servisi, Çok amaçlı Seminer odası, Anasınıfı, öğretmenler odası, kantin ve öğretmen WC'lerinden oluşmaktadır

1Katta 1 Fen ve Tekolnoji Laboratuarı , 1 Bilişim Teknolojileri sınıfı, 1 Akıllı Sınıf, Kütüphane, 1 Müzik dersliği, 2 İngilizce Dersliği, 2 Tükçe Dersliği, 1 Din Kültürü Dersliği, 1 Matematik Dersliği, 1 Derslik, 1 Sosyal Bilgiler Dersliği, 1 Görsel Sanatlar Dersliği ve öğrenci WC' lerinden oluşmaktadır

[ Misyonumuz-Vizyonumuz ]
HİKMET ULUĞBAY İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ

Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran
üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek

HİKMET ULUĞBAYİLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ

Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve
Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak;
gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve
kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını;
iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak
Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: HİKMET ULUĞBAY YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU

Adresi: Şabanözü Köyü

Telefon Numarası: 3126283323

Faks Numarası: 3126283324

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: ANKARA - POLATLI - Hikmet Uluğbay İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com