|
|
Konu Araçları |
bilgileri, çorlu, ilköğretim, okulu, tekirdağ, unileveriş |
Unilever-İş İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu Tekirdağ |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Unilever-İş İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu TekirdağÇorlu Unilever-İş İlköğretim Okulu Hakkında - Unilever-İş İlköğretim Okulu Tanıtımı - Unilever-İş İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Unilever-İş İlköğretim Okulu Resimleri Unilever-İş İlköğretim Okulu ekirdağ Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Unilever-lş İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Unilever-lş İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Unilever-lş İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Unilever-lş İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇORLU Adı: UNİLEVER-LŞ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MUHİTTİN MAH AHMET PRİŞTİNA CAD NO:1 Telefon Numarası: 2826511677 Faks Numarası: 2826510545 OKULUMUZUN TARİHÇESİ 1970'li yıllarda okulumuzun semti, bağlık durumunda idi Subay Lojmanlarının bu mevki ye yakın oluşu, aynı zamanda çevrenin okula olan büyük ihtiyacı nedeni ile bağlık mevkii istimlak edilerek okul yapılması uygun görülmüştür Okulumuz 1973 yılında Emek ilkokulu adı ile eğitim ve öğretime açılmıştır Okulun yapımı için gerekli para Subay ve Astsubay eşlerinin düzenlediği çaylarda, yaptıkları kermes satışlarından ve sivil halkın da katkılarıyla sağlanmıştır Fethi ESENER Paşa'nın Eşi Nabahat ESENER Hanımefendi bu çayların düzenlenmesinde önderlik etmiştir Okul taban ve duvarları parçalar halinde fabrikalarda parsellenerek, prefabrik bir bina olarak inşa edilmiştir İlk bakışta baraka görünümündeydi Aynı okul bahçesinde Ünilever-Iş Aş 1989 yılında şimdiki binayı yaparak Milli Eğitim'e bağışladı Yeni yapılan okul 1989-1990 Öğretim yılında ilköğretim okuluna dönüştürüldü MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin kendine özgü niteliklerle; yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek donanımlara sahip olmalarını sağlamak Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan, bilimsel gelişmelere açık, insanlığa hizmet edecek bireyler yetiştirmek İyi bir eğitim ile öğrenciler arasındaki bütünleşmeyi gerçekleştirmekle birlikte; farklılıkların bilincinde olan, demokratik toplum düzenini benimseyen, kendisine güvenen, çevresine saygılı, hoşgörülü ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek Okul-aile-öğrenci işbirliği ile eğitim ve öğretim alanında yapılacak olan bütün çalışmalarda çocuklarımıza maddi ve manevi destek vererek vatanına ve milletine vefalı insanlar yetiştirmek VİZYONUMUZ Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olsun istiyoruz Öğrencilerimize vatanına, milletine ve insanlığa yararlı olacak kişilik özellikleri kazandırılsın Toplumun mutluluğunun sağlanması için de “Öğrencilerimizin ruh sağlığını korumaya öncelik vererek aynı iklim ve kültür içinde eğitilmesi” ilkesi verilsin Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberibiz |
|