|
|
Konu Araçları |
amasya, hamamözü, hamit, ilköğretim, kaplan, okulu |
Hamit Kaplan İlköğretim Okulu Hamamözü Amasya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hamit Kaplan İlköğretim Okulu Hamamözü AmasyaAmasya daki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Hamit Kaplan İlköğretim Okulu Hakkında - Hamit Kaplan İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Hamamözü Erişim Bilgileri - Hamit Kaplan İlköğretim Okulu Bilgileri Hamit Kaplan İlköğretim Okulu Amasya Hamamözü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hamit Kaplan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hamit Kaplan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hamit Kaplan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hamit Kaplan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / HAMAMÖZÜ Adı: HAMİT KAPLAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Arkutbey Cad Stadyum Cad No: 16 Hamamözü / Amasya Telefon Numarası: 3587876003 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi : Hamit Kaplan İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|