|
|
Konu Araçları |
ilköğretim, mustafapaşa, nevşehir, okulu, ürgüp |
Mustafapaşa İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafapaşa İlköğretim Okulu Nevşehir ÜrgüpMustafapaşa İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Hakkında - Mustafapaşa İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Tanıtım - Mustafapaşa İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp İletişim - Mustafapaşa İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Resimleri - Mustafapaşa İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Tarihçesi Okulun Tarihçesi : Kasabamızda ilk eğitim 1927 yılında, Muhtarlığa ait bir binada 3 sınıflı olarak başlamıştır 1967 yılında Belediye'ye ait binada ise Ortaokul açılmıştır İlkokul 1973 yılında 5 dershanelik olarak, Ortaokul ise 1971 yılında 12 dershanelik olarak Bakanlık tarafından yaptırılmış olup, kendi binalarında Eğitim ve Öğretim devam etmekte iken; 1983 yılında okullarımızda Temel Eğitim uygulaması başlayarak, bir yönetim altında birleştirilmiştir 1991-1992 Öğretim yılında Anasınıfı açılarak Anasınıfı-İlkokul-Ortaokul bir arada ve sınıflar kaloriferli olan A Blokta Eğitime devam etmektedir Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / ÜRGÜP Adı: MUSTAFAPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MUSTAFAPAŞA KASABASI NVŞEHİR / ÜRGÜP Telefon Numarası: 3843535012 Faks Numarası: 3843535012 kaynak:webrehberibiz |
|