|
|
Konu Araçları |
amiral, bilgileri, ilköğretim, karamürsel, kocaeli, okulu |
Amiral Karamürsel İlköğretim Okulu Bilgileri Kocaeli Karamürsel |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Amiral Karamürsel İlköğretim Okulu Bilgileri Kocaeli KaramürselAmiral Karamürsel İlköğretim Okulu Hakkında - Amiral Karamürsel İlköğretim Okulu Tanıtım - Amiral Karamürsel İlköğretim Okulu Resimleri - Amiral Karamürsel İlköğretim Okulu İletişim Amiral Karamürsel İlköğretim Okulu Kocaeli Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Amiral Karamürsel İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Amiral Karamürsel İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Amiral Karamürsel İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Amiral Karamürsel İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Amiral Karamürsel İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / KARAMÜRSEL Adı: AMİRAL KARAMÜRSEL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CAMİATİK MAH OKUL SOKNO:7 Telefon Numarası: 2624521181 Faks Numarası: 2624521180 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
Cevap : Amiral Karamürsel İlköğretim Okulu Bilgileri Kocaeli Karamürsel |
11-03-2014 | #2 |
talha çiftçi
|
Cevap : Amiral Karamürsel İlköğretim Okulu Bilgileri Kocaeli KaramürselKaramürsel amiral ilkokulu kimler tarafından yapılmıştır |
|