Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun |
06-19-2008 | #1 |
Gözyaşı
|
Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBeğendiğiniz Güzel Söz Varsa Bizimle Paylaşırmısınız İlk Benden Olsun Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaşdığımız sürece dostuz!
06-19-2008 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunGülü sevki dikeni batmasın öyle birini sevki aldatmasın sev ama aldanma sevil ama aldatma bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği |
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun |
06-19-2008 | #3 |
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunne kdr uzakta olrsan ol hep bnm kalbmdesm scs askm! |
06-19-2008 | #4 |
hayko26
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunaşk engel tanımas
06-19-2008 | #5 |
KRDNZ
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunEy Şair! Bana yağmurdan bahsetme, yağdır(vıctor hugo) Bana mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin? Hemde işin kolayına kaçmadan( Nazım Hikmet) |
06-19-2008 | #6 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunÖyle zorki geri dönmek, Seni unutup başkasını sevmek Ben tek birşey anladım: Çok zormuş sevilmeden sevmek |
06-19-2008 | #7 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunNe için yaşıyorsan Onun için öl |
06-19-2008 | #8 |
bonsoir
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunGüneşin sana ulaşmasını istiyorsan ,,Göygeden çıkk Su ateşe galiptir,ancak bir kaba girerse ateş o suyu kaynatır yok eder |
06-19-2008 | #9 |
me_mo5525
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunKURŞUN SESİ KADAR HIZLIDIR YAŞAMAK AMA ZORDUR KURŞUNU HAVADA SEVDAYI YÜREKTE TUTMAK ALIŞKIN OLSADA YÜREK AYRILIKLARA , YOKTUR KİTABIMIZDA DOSTU UNUTMAK
06-19-2008 | #10 |
VANDETTA
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBir yerde kısa adamların gölgesi uzunsa,orada güneş batıyor demektir!
06-20-2008 | #11 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunHer günün içinde seni görebilmek aşkı olmasa inan hiç birşeye değmezdi yaşamak |
06-20-2008 | #12 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsundyglar hapis oldu bir ömür boyu yetiş gardiyan bana bişi oldu aç şu kapıyı da bi nfes alayım bu koğuştaki aşıkta boulduu
06-20-2008 | #13 |
Gözyaşı
|
06-20-2008 | #14 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsuno bi şarkı sözü:D dvmı daha gzl :D tşk ederim beğendin için:$ |
06-20-2008 | #15 |
hayko26
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunetrafta çakallar ellerinde bıçaklar duyduğuma göre canımı alacaklar |
|