Birde Şunu İcat Etseler |
06-16-2008 | #1 |
Equinox
|
Birde Şunu İcat Etselericat olmasını düşündüğümüz bişe yazacağız bu kadar ilk ben yazacağım mecburen:img-blush2: keşke üyelik gerekirmeyen forumlar icad edilse
06-16-2008 | #2 |
dejavu2009
|
Cevap : Birde Şunu İcat EtselerYok ya ne gereği var üyesiz forumlara ya böyle daha iyi IŞINLANMAYI İCAT ETSELER NE İYİ OLUR YA!!! -osman bizi ışınla! -olmaz, makina soğuk Bi kere öyle ışınla heryere gidilmez ışınlamı doğdun iki adımlık yer yahu yürü!!! :) |
Cevap : Birde Şunu İcat Etseler |
06-16-2008 | #3 |
Equinox
|
Cevap : Birde Şunu İcat EtselerEvlerde google gibi bir arama butonu olsa aranan eşyanın nerde olduğunu gösterse önemli değil yahoo gibide olur:) |
06-17-2008 | #4 |
perisu_1907
|
Cevap : Birde Şunu İcat Etselersaçımızı yapan bi makina icat edilsee keşke hiç uğraşmasak birde bize yakışacak kıyafetleri seçen bi icat olsa keşkeeeee ne güsel olurdu |
06-17-2008 | #5 |
b@ron
|
Cevap : Birde Şunu İcat Etselericat edilmiştir de bize yani ortaya çıkarmazlar Kendi kendine elektrik üreten makina icat edilse ne de istersen kullan arabada ısnmada havada su elde eden makineler bilre var nasıl hoşunuza giti demi gitti gitti yakın da dsm
06-17-2008 | #6 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Birde Şunu İcat Etselersölediğimiz yzan bi klavye spr olurdu dorusu:D
08-21-2008 | #7 |
KRDNZ
|
Cevap : Birde Şunu İcat EtselerUçan araba değil de şöyle karizmatik uçan bi motor icat etseler ne güzel olurdu En havadar olanından:Pp |
08-21-2008 | #8 |
Equinox
|
Cevap : Birde Şunu İcat Etselerne güzel olur trafik olmadan film aralarına reklam koymayan tv içat etseler |
08-21-2008 | #9 | |
lptarik
|
Cevap : Birde Şunu İcat EtselerAlıntı:
onun mumkun ama çok zengin olman gerekir;=) alcan bütün piyasayıD:
08-21-2008 | #10 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Birde Şunu İcat Etselerİnsanların samimiyetini ölçmemize yarayan bir icat güzel olabilir diye düşünüyorum |
08-22-2008 | #12 | |
|
Cevap : Birde Şunu İcat EtselerAlıntı:
olaya komik açıdan bakmışsın güzel olmuş aslında ama zaten ışınlanma var allah istediği zaman ama tek fark bu ;fatih sultan mehmetin zamanında yaşanmış bir olay vardı bununla ilgili bizim sürekli kullanabileceğimiz bir ışınlanama olsa istediğimiz anda oda güzel olurdu=) bence bilgileri öğrenmeye çalışmadan beynimize aktaran bir makine icat edilse hiçde fena olmaz hani=)bana şunu yükle bana bunu yükle der dururuz artık=) |
|
08-22-2008 | #13 |
Equinox
|
Cevap : Birde Şunu İcat Etselertrafik olmayan yollar icat edilse iyi olur bence |
08-23-2008 | #14 |
|
Cevap : Birde Şunu İcat Etseleruçan halı istiyorum ben okula giderken falan ne iyi olurdu=)baba beni arabayla bırakırmısın diyeceğime=) |
08-23-2008 | #15 |
Equinox
|
Cevap : Birde Şunu İcat Etselerşu şehir ortamından bir anda kurtulup doğal ortamta yaşamak için bir icat yapılsa |
|