Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşımı, diyerek, döndü, geri, hapisten, kaçtı, özledim

Hapisten Kaçtı, 'Arkadaşımı Özledim' Diyerek Geri Döndü!

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hapisten Kaçtı, 'Arkadaşımı Özledim' Diyerek Geri Döndü!

Bulgaristan’da hapisten kaçan bir mahkum, hapishane arkadaşlarını özlediğini söyleyerek cezaevine geri döndü
Hırsızlıktan mahkum Vassil İvanov, "Artık tahammül edemiyorum 9 sene yattıktan sonra dışarıda bir hayat sürmeye alışamadım Buradaki arkadaşlarımı özledim Özgür bir adam olarak çok zavallıydım" diyerek, yetkililerden "cezaevine geri alınmasına izin vermelerini" istedi
Ananova internet sitesindeki habere göre, Stara Zagora cezaevinin gardiyanları, kendisini "hemencecik" içeri alarak, İvanov’un "isteğini yerine getirdi" İvanov’un 11 yıllık cezasının kalan 2 yılını yatacağı, kaçtığı için de ayrıca hapis cezası alacağı belirtildi
İvanov, bundan iki yıl önce Paskalya tatili sırasından kayıplara karışmıştı

kaynak:internet haber

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com