Sunucu Konuk İlişkisi |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sunucu Konuk İlişkisişimdisizlere bir kzını hikayesini anlatacağım cüzü bir okadarda ibret alınacak bir bir hikaye birgün radyo dinlerken radyoya dinleyici olarak bir bayan katıldı bu bayan radyonun bir önceki konusuyla ilgili konuşmak istediğini söylediRadyonun bir gün önceki konusuda babalar ile ilgiliydi sunucuhemen bayana söz verdi bayan şu sözleri sarf etti; Tekrardan herkese hayırlı akşamlar diliyorum ben 3 yıllık evliyim ve bir çocuğum var eşim çok iyi bir baba ona saygı duyuyorum ama i iyi bir eşdeğil kendisi çocuğuna karşı çok iyi saygı duyuyorum ama ben eşime bi türlü ısınamadım ,"sunucu sorar neden ısınamadın? " ya aslında ben yıllar önce bir başkasını seviyodum ama çok seviyodum bu sevdiğim ikşiyi babamla bile tanıştırmıştım amababam birgün bu oğlanın bana göre olmadığını onu bırakmam gerektiğini söylediŞaşırdım çünkü çok seviyodun aşıktım ona meğer babamın aklında başka biri varmış sond,ra öğrendim babamıda çok sevdiğim için yani babamlaarkadaşgibiydik ozamanlar onuniçin kırmak istemedim be babamın dediğini yaptım bir çırpıda silmeye çalıştım eski sevdiğimi babamın dediği kişiyle evlendim amaşuanda çok pişmamnım "sunucu tekrar sora neden pişmansın ?" babamı dinleyim kendi mutuuğumu babamabağladığımiçin keşke böyle bişey yapmasaydım maddi durumu şuankieşimden iyideğildiama onu çokseviyodum amababamı kırmama iin evlendim ,evlendiğimin ilksenesinde bırakmak ayrılmak istedim eşimden ama olmadı sonradan hamile olduğumu anladım çocuğu aldıramazdımda mecbur çocuğum için katlandım bugüne kadar geldim eşim çok iyi bir baba ama iyi bir eş değilmiş sonra anladım çocuğuyla ilgileniyo fakat dediğim gibi iyibir eşdeğil kısacasıeşimle mutlu değilim keşke keşke diyorum sama ne fayda iş işten geçti birkere "sunucu tekrar sorar eski çıktığını eski sevgilini halaseviyomusun der?" evetçok amaçok seviyorum heran aklımda ama hiç birşey yapamıyorum boşandam bırak sam çocuğumuz var boşandım diyelim busefer çocuk ortadatelef olcak eski sevgilim evlenmiş çok burdan tüm gençlere söylylüyorum sakınha sakın vereceğiniz kararlar çok önemli lütfen annem babam amcamdayım halam kim olursaolsun banabun hayırlı görmüşler ben onunlaevleneyim demesinler evelenen onlar değil siznsiniz evlenicek olan onlar mutlu olucakdiye kendi hayatnızı helak etmeyin kendinici bir ömür kuyuya hapsetmeyin zorluklar olmucak değil amahiç olmassa bir ömür mutlu oursunuz bir söz vardır gülü seven dikenie katlanır bu sözü iyibilin aklınızaiyi koyun ki vah tüh keşke demeyin sizden son bir riacam yaşamınmış bir hayatvar burda yananmış bir tecrübe örneği beni görün benim halimi göz<;ünzün ön,e getirin sonra karar verin 18-06-2007 saat:01-00 Ahmet Faruk Aygün |
|