Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilişkisi, konuk, sunucu

Sunucu Konuk İlişkisi

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sunucu Konuk İlişkisi

şimdisizlere bir kzını hikayesini anlatacağım
cüzü bir okadarda ibret alınacak bir bir hikaye
birgün radyo dinlerken radyoya dinleyici olarak bir bayan katıldı
bu bayan radyonun bir önceki konusuyla ilgili konuşmak istediğini
söylediRadyonun bir gün önceki konusuda babalar ile ilgiliydi
sunucuhemen bayana söz verdi bayan şu sözleri sarf etti;
Tekrardan herkese hayırlı akşamlar diliyorum ben 3 yıllık evliyim
ve bir çocuğum var eşim çok iyi bir baba ona saygı duyuyorum ama i
iyi bir eşdeğil kendisi çocuğuna karşı çok iyi saygı duyuyorum ama
ben eşime bi türlü ısınamadım ,"sunucu sorar neden ısınamadın? "
ya aslında ben yıllar önce bir başkasını seviyodum ama çok seviyodum
bu sevdiğim ikşiyi babamla bile tanıştırmıştım amababam birgün bu oğlanın bana göre olmadığını
onu bırakmam gerektiğini söylediŞaşırdım çünkü çok seviyodun aşıktım ona meğer babamın aklında başka biri varmış
sond,ra öğrendim
babamıda çok sevdiğim için yani babamlaarkadaşgibiydik ozamanlar onuniçin kırmak istemedim
be babamın dediğini yaptım bir çırpıda silmeye çalıştım eski sevdiğimi babamın dediği kişiyle evlendim
amaşuanda çok pişmamnım "sunucu tekrar sora neden pişmansın ?"
babamı dinleyim kendi mutuuğumu babamabağladığımiçin keşke böyle bişey yapmasaydım maddi durumu şuankieşimden iyideğildiama onu çokseviyodum
amababamı kırmama iin evlendim
,evlendiğimin ilksenesinde bırakmak ayrılmak istedim eşimden ama olmadı
sonradan hamile olduğumu anladım çocuğu aldıramazdımda mecbur çocuğum için katlandım bugüne kadar geldim eşim çok iyi bir baba ama iyi bir
eş değilmiş sonra anladım çocuğuyla ilgileniyo fakat dediğim gibi iyibir eşdeğil kısacasıeşimle mutlu değilim
keşke keşke diyorum sama ne fayda iş işten geçti birkere
"sunucu tekrar sorar eski çıktığını eski sevgilini halaseviyomusun der?"
evetçok amaçok seviyorum
heran aklımda ama hiç birşey yapamıyorum boşandam bırak sam çocuğumuz var boşandım diyelim
busefer çocuk ortadatelef olcak eski sevgilim evlenmiş çok
burdan tüm gençlere söylylüyorum sakınha sakın vereceğiniz kararlar çok önemli lütfen annem
babam amcamdayım halam kim olursaolsun banabun hayırlı görmüşler ben onunlaevleneyim demesinler evelenen
onlar değil siznsiniz evlenicek olan onlar mutlu olucakdiye kendi hayatnızı helak etmeyin kendinici bir ömür kuyuya hapsetmeyin
zorluklar olmucak değil amahiç olmassa bir ömür mutlu oursunuz
bir söz vardır gülü seven dikenie katlanır bu sözü iyibilin aklınızaiyi koyun ki vah tüh keşke demeyin
sizden son bir riacam yaşamınmış bir hayatvar burda yananmış bir tecrübe örneği beni görün benim halimi göz<;ünzün ön,e getirin
sonra karar verin

18-06-2007 saat:01-00

Ahmet Faruk Aygün

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com