Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Program Anlatımları [Resim & Video]

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatım, audioya, audioyu, çevirmek, mp3e, mp3ü, resimli

Audio'yu Mp3'e Mp3'ü Audio'ya Çevirmek Resimli Anlatım

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Audio'yu Mp3'e Mp3'ü Audio'ya Çevirmek Resimli Anlatım

Bu konuda Mp3'lerimizi nasıl Audio'ya, Audio'ları nasıl mp3'E çeviririz onun resimli anlatımı yapılmıştır

Easy Audio Cd Burner v30 ve CDexv151

Easy Audio Cd Burner v30 Mp3 'ü audio(Track) ya çevirme

kullanımı oldukça basit bir program ilk açılış ekranı karşımıza geliyor audioyu çevireceğimiz mp3 ümüzü ''Add'' şeçeneğinden seçtiğimiz parçayı veya albüme geliyoruz

Seçtiğimiz albümü veya parçayı aç diyoruz

en son olarak ''burn CD'' seçeneğinden yazdırıyoruz

işlemimiz bu kadar kolay gelsin

CDexv151 Audio(Track) yu Mp3 çevirme:

Şimdi de audio(Track) mp3 e çevirmeyi anlatayım ilk olarak pragramı açtıktan sonra audio cdsini CD-Rom veya Dvd-Rom a takmak, bu işlemde basit ancak çevireceğimiz orginal bir audio cd sinde cevireceğimiz parçaların isimleri ve albüm isimleri yazmaz bunları bu aşamada doldurabiliriz

daha sonra istersek çevireceğimiz mp3leri nereye hangi konuma çıkaracağımıza bakalım options dedikten sonra setting veya F4 yapıyoruz

burda şunuda belirteyim WAV uzantılı dosyalarıda mp3 yapabiliyoruz çıkan sayfada filenames sekmasindan Recorted Track tan çıkaracağımız konumu değiştirebiliriz değiştirmezseniz o konuma çıkaracaktır

örnek olarak bir parçayı mp3 e çeviriyorum hepsini çevirecekseniz hepsini işaretleyip çevirebilirsiniz resimde görüldüğü gibi işaretli yeri seçiyoruz

Ve son olarak çevirdiğimiz konuma bakıyoruz

işlemimiz bu kadar herkeze kolay gelsin

Alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com