|
|
Konu Araçları |
alaba, banaz, bilgileri, ilköğretim, okulu, osman, uşak, özdemir, şehit |
Alaba Şehit Osman Özdemir İlköğretim Okulu Bilgileri Banaz Uşak |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alaba Şehit Osman Özdemir İlköğretim Okulu Bilgileri Banaz UşakAlaba Şehit Osman Özdemir İlköğretim Okulu Hakkında - Alaba Şehit Osman Özdemir İlköğretim Okulu Tanıtım - Alaba Şehit Osman Özdemir İlköğretim Okulu Resimleri - Alaba Şehit Osman Özdemir İlköğretim Okulu İletişim Alaba Şehit Osman Özdemir İlköğretim OkuluHakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1947 yılında köyün kuzeydoğusunda iki derslikli olarak yapılmış, 1970 yılında meydana gelen Gediz depreminde hasar görmüş ve boşaltılmıştır 1971 yılında şu anki okulun bulunduğu yere üç derslikli prefabrik bir okul yapılmıştır 2001 yılında bu okulun yarısı yıkılarak, yerine halen eğitim öğretimin sürdürüldüğü okul binası, Devlet vatandaş işbirliği ile yapılmış ve 2003 yılı Ekim ayında eğitim öğretime açılmıştır Alaba Şehit Osman Özdemir İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Banaz Okulun Telefonu: 276 335 82 08 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Alaba Köyü Okulun Web Adresi: http://alabaioomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 774411@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Alaba Şehit Osman Özdemir İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|