|
|
Konu Araçları |
akhisar, bilgileri, cumhuriyet, ilköğretim, manisa, okulu |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar Manisa |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar ManisaCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuza ait ilk binanın yapımına 1953 yılında başlanmış, 1955-1956 öğretim yılında Cumhuriyet Bayramında açılmıştırBu sebeple Cumhuriyet İlkokulu adını almıştırOkul bahçesine 1971 yılında Kültür salonu yapılmıştır1997-1998 öğretim yılında İlköğretim okuluna dönüştürülerek adı Cumhuriyet İlköğretim Okulu olmuşturÖğrenci sayısının artması ve derslik yetersizliği sebebiyle bahçeye 17 derslikli ek binanın yapımına 2001 yılı Eylül ayında başlanmış olup, 2002 yılı Haziran ayında yapımı tamamlanmıştır 2002-2003 Öğretim yılı başında öğretime açılmıştır Personel Sayısı: Müdür :1 Müdür Yardımcısı :2 Öğretmen :33 Memur :1 Hizmetli :3 Fiziksel Özellikleri: Derslik Sayıs ı:23 BT Sınıf Sayıs ı: 1 Fen Laboratuvar ı: - Öğretmeneler Odası :2 Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Akhisar Okulun Telefonu: (236) 414 12 11 / 413 59 70 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Cumhuriyet Mahallesi 256 Sk No:13 Okulun Web Adresi: http://akhisarcumhuriyetmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 396963@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|