Kekikli Kuzu Kavurma |
03-05-2008 | #1 |
Şengül Şirin
|
Kekikli Kuzu KavurmaMALZEMELER 1 kilogram kuzu kuşbaşı 5 adet sivri biber 2 adet domates 3 adet soğan 8 dal maydanoz 1,5 çay bardağı sıvıyağ 1 bardak sıcak su 4 tatlı kaşığı kekik HAZIRLANIŞI Tencereye sıvıyağı alın, kuzu etini renk alana kadar kavurun Üzerine halka halka doğradığınız soğanları ekleyin ve beş dakika daha kavurun İrice doğradığınız sivri biber ve bir bardak sıcak suyu ekleyin Kavurmanızı; tencerenin kapağı kapalı olarak, kısık ateşte 20 dakika kadar pişirin Üzerine küp küp doğradığınız domatesi, ince ince kıydığınız maydanozu ekleyin ve domates suyunu çekene kadar pişirin Kuzu kavurmanızı ocaktan almadan önce kekiği ekleyin ve kavurmanızı dumanı tüterken iyice karıştırın Yemeğinizi sıcak servis edin |
Cevap : Kekikli Kuzu Kavurma |
03-05-2008 | #2 |
kalpsiz_kiz
|
Cevap : Kekikli Kuzu Kavurmaay ya bırılerı yapsada bizde yesekkkkk hıc fena olmaz yanı :) sagol paylaşım ıcın |
Cevap : Kekikli Kuzu Kavurma |
03-06-2008 | #3 |
su perisi
|
Cevap : Kekikli Kuzu KavurmaEllerinize sağlık Sevgili Şengül, Kuzu eti zaten başlı başına harikadır ve kekikle birlikte harika ötesi olur, ben yapıyorum herkesede tavsiye ediyorum Emeğinize sağlık Şengül hn:sm_sleep: |
|