Lütfen Yardım !! |
08-06-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lütfen Yardım !!lütfen yardım !! öncelikle özür diliyorum konunun tam olarak nereye acıldıgını bılmedıgım ıçınsormak ıstedıgım bır kac soru var yardım edersenız sevınırımbirisinin rüyasına girmek istiyorum fakat çeşitli yontemleri ve saatleri varmış "عَقَدْتُ نَوْمَ فُلاَنَةَ بِنْتِ فُلاَنَةَ عَلىَ مَحَبَّةِ وَعِشْقِ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ بِحُرْمَةِ السُّرَةِ الْفَاتِحَةَ Akadtü nevme fülanete binti fülanete ala mehabbeti ve ışkı fülan ibni fülanete bi hurmetis suretil Fatihah" yazan duayı arapçamı yazmam gerekiyorve kimin rüyasına gireceksem onun ismini nereye ve nasıl yazacagımı soyleyebılırmısınız birde celb saatlerini tam olarak acıklayabılırmısiniz acaba |
Lütfen Yardım !! |
08-06-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lütfen Yardım !!bu sitede olmasi lazim bu uygulamanin Fatiha sûresini yaziyorsun altina da Arapca yazmis oldugun tevkili عَقَدْتُ نَوْمَ فُلاَنَةَ بِنْتِ فُلاَنَةَ عَلىَ مَحَبَّةِ وَعِشْقِ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ بِحُرْمَةِ السُّرَةِ الْفَاتِحَةَ kizmizi yere sevdiginin adini anne adiyla birlikte ve yesil yere kendi adini anne adinla yaziyorsun Komple Arapca yaziliyor |
|